Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'un kaderi !

Konyaspor'un kaderi !

Konyaspor, maç yapmadan geçtiği haftada minik taraftarlara yaptığı müthiş güzel süprizle dikkatleri üzerine çekti.

Kaleci Sehic, Guilherme ve Soner'in katıldığı süpriz ziyaretlerde evlerinin salonunda aşığı oldukları Konyaspor ve futbolcularıyla ilgili röportaj veren, daha sonra ise kendi odalarına girdikleri anda Konyaspor'un yıldız isimleri ile karşılaşan o minik taraftarların yaşadığı şaşkınlık ve sevinç çok ama çok anlamlı bir sosyal etkinlik oldu, isimleri yazılı forma hediye edilmesi de çok güzeldi, emeği geçenleri canı gönülden tebrik ediyorum.

Konyaspor'da geçtiğimiz hafta bir güzel gelişme de adeta yılan hikayesine dönen basketbol takımının geçen sezonki şampiyonluk pirimlerinin nihayet hakeden isimlere ödenmesi oldu. Neticede her ne kadar takım bu sene istenilen sonuçları elde edemese de verilen sözlerin yerine getirilmesi elzemdi ve çok gecikse de bu sıkıntının da devreden çıkmış olması güzel bir gelişmeydi..!

Son derece ilginç hakem kararları ve ilginç sonuçların alındığı 29. haftayı maç yapmadan 3 puan alarak geçiren Konyaspor, 19 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Adana Demirspor'u ağırlayacak..

Bu zorlu maç için hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'un bu maçtan alacağı galibiyet, elbette taraftarlara bayrama 2 gün kala ayrı bir bayram havası yaşatacak, ligin bitmesine 9 hafta kala Türkiye Futbol Federasyonu da gelecek sezonun 11-14 Ağustos 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağını, 19 Mayıs 2024'te de sona ereceğini ilan etti..!

Ülkemizi yasa boğan, büyük acılar yaşatan o deprem felaketi sonrası ertelenen maçlar hızlı bir şekilde sürüyor, Konyaspor açısından bakacak olursak elbette bu sene her ne kadar istediğimiz gibi gitmese, arzu edilen sıralamaya çıkamamış olsak da neticede yeni sezon hazırlıkları açısından da acele edilmesi gerekiyor.

Bu anlamda da özellikle vurgulamak gerekirse öncelikle teknik heyet planlaması yapmak gerekiyor ve doğrusu yönetimin bu konuda takınacağı tavır da çok ama çok önemli..

Stanojevic ile tamam mı devam mı..?!!

Bu sorunun cevabı, neredeyse bu sezon biter bitmez çok az bir ara sonrası başlayacak olan 2023-2024 sezonu için Konyaspor'un belki de kaderini tayin etmeye vesile olacaktır, bu net..!!

Bakalım önümüzdeki günler neler getirecek neler götürecek..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR