Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

KULÜPLER SATILABİLİR DERKEN..!

KULÜPLER SATILABİLİR DERKEN..!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Ankara'da gerçekleştirilen TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken açıklamada bulunmuş ama satır aralarında kalan bir kulüplerin satışı vurgusu var ki çok enteresan oldu..

Yabancı delegelerin de artık kulüplerin genel kurullarında oy kullanma hakkına sahip olacaklarını belirten Özgökçen, "Burada bazı değişiklikler yapıldı. En önemlilerinden birisi de yabancı delegelerin genel kurullarda oy kullanabilmesine izin verildi. Bunun da ülke futbolumuzun gelişimi adına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Futbol kulüplerinin uluslararası manada satışının yapılması ve değer kazanması önemli. Bu noktada önemli bir adım olarak görüyoruz."

Bu açıklamadan sonra hemen akla acaba Konyaspor'un yabancı delegesi var mı? varsa ne zaman yapıldı ya da ileriki günlerde yabancı delege mi planlanıyor? sorusu geliyor doğal olarak..!

Üstelik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den bu konuda bir açıklama gelmemişken Özgökçen'in basına bu konuda konuşması da enteresan geldi bana..

Futbol kulüplerinde dernek veya şirket ayrımı günümüze kadar hep ön plana çıkartılmıştı, şimdi neler değişti veya değişecek de başkan böyle bir açıklamayı üstelik satır arasında yapma gereği duydu acaba?...

Özellikle arap milyarderlerin futbola ilgisi malum, onlar için bir kapı mı açılacak..?!!

Özellikle borçları milyarları aşan kulüpler olduğunu biliyoruz orası da malum, bu onlar için belki bir çıkış yoluydu ve alınan kararda da etkinlikleri vardır bilemiyorum ama benim bildiğim şu ki anadolu kulüpleri hele de bazılarının dernek statüsünde olmalarını da bir yana bırakalım, daha satış lafını ağzına almadan çıkacak tepkileri düşünemiyorum bile..!

Ayrıca başkan yine aynı açıklamaları içerisinde önceki sezonu 3. bitirdiklerini ve bunun sonucu bir beklenti oluştuğunu yine de kendilerinin hep söylediği 4-5 sene ilk 10 hedeflerini tutturduklarını ve 8. bitirdiklerini dile getirmiş, yani size göre bu başarı ise söylenecek söz yok..!!

Transfer için de İkpeazu aklıma geldi de o söylediğiniz 5 futbolcu hedefine şu an hiç girmeyeceğim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR