Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Milli gurur

Milli gurur

Voleybolda müthiş bir başarıya imza atan Milli takım kızlarımız Avrupa şampiyonu olmayı başararak gururumuz oldular.

Namağlup finale gelen Filenin Sultanları, Belçika'da oynanan 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez şampiyon olmayı başardılar.

Çok uzun yollardan geçerek ulaşılan bu başarıda, çok önemli emekleri olan başta Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert'ten tüm yönetim kuruluna, başantrenör Daniele Santarelli ve tüm takıma bize bu milli gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum..

Önce Voleybol Milletler Ligi'nde onlarca yıldır başarıdan başarıya koşan ülkeleri bir bir devirdiler, sonra Avrupa Şampiyonasında her maçı kazandılar..

Hem Milletler Ligi'nde hem Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen bu başarı müthiş bir azmin, müthiş bir ekip ruhunun en önemlisi de uzun yıllardır verilen emeklerin ürünüdür..

Son 15 maçlık yenilmezlik serisi kolay mı?

Son şampiyon İtalya'yı devirmek kolay mı?

2 kez Dünya şampiyonu olan Sırbistan'ı finalde devirmek kolay mı?

Yarı final ve finaldeki 2 maçta 2-2'ye geldiğinde gösterilen o reaksiyon o kadar değerliydi ki ekran başında heyecandan son seti ayakta maç izledi millet..!

Turnuvada oynadığı 9 maçı da kazanan filenin sultanları, Sırbistan karşısında zorlansa da kazanmayı bildi, tribünleri daha çok dolduran o gurbetçilerin olağanüstü desteği ile mücadelenin sonunda şampiyonluğa uzandı.

Helal olsun kızlar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR