Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Montella'nın doğruları Milli Takımı kanatlandırdı

Montella'nın doğruları Milli Takımı kanatlandırdı

Kuntz'un yanlışlarını Montella'nın doğruları öyle güzel sildi gitti ki doğrusu bu kadarını beklemiyordum..

Yeni hocası Montella ile bambaşka bir hava yakalayan, hızlı oyunları ile adeta rakibin başını döndüren A Milli Futbol takımımız deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 yendi..

Barış Alper ile neredeyse maça golle başlayacaktı Milliler, kaleci son anda kornere çeldi ve bu isim hızlı başlayan Milli takımımızı 31. dakikada uzun süre gol mü ofsayt mı incelemeleri sonrasında deplasmanda 1-0 öne geçirdi..

Vincenzo Montella kendi belirlediği 11'ine kendi sistemini bu kadar kısa sürede çok güzel işlemiş ama oyuncuların azmi etkili oyunun en önemli unsuru olarak ön plana çıkıyordu doğrusu..

Maçın 2. yarısına da tıpkı ilk yarının başında olduğu gibi çok hızlı başlayan Millilerde Barış Alper 54'te bir kez daha ceza sahasında fırsat buldu ancak bu kez üstten auta attı. Bu oyuncunun çok istekli oyunu çok keyif veriyordu..

İrfancan ve Kerem hücumda biraz daha katkıda bulunsaydı neler olurdu kestirmek çok da zor değildi..

3 oyuncu birden değiştiren Hırvatlar ilerleyen dakikalarda baskılı oynamaya başlasalar da Milli takım savunmada da başarılıydı.

Bunda Sametle iyi bir ikili olan Abdülkerim Bardakçı'nın etkili oyununun rolü de çok büyüktü..

3 puanın şart olduğu maçta skoru koruma oyununa dönen son dakikalar sıkıntılı anlarda Samet çizgiden çıkardığı topta dikkat çekici hamlesiyle parladı..

Maçın son dakikasında inanılmaz penaltı kararı neyse ki VAR'dan izleme tavsiyesiyle iptal edildi.

Şimdi sırada Konya var..

Letonya ile Konya'da pazar günü son derece önemli bir maça daha çıkacak olan Millilere güveniyoruz ama daha çok güvendiğimiz tabi ki tribünleri dolduracak olanlara, çünkü O'nler hep uğurlu gelmişlerdir..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR