Uzm. Dr. Abdullah Yıldız

Uzm. Dr. Abdullah Yıldız

Pusula Okurlari İçin Yaziyor

Pusula Okurlari İçin Yaziyor

Merhaba… Pusula Gazetesi’nin tüm okurlarına saygı ve sevgilerimle. Artık bu köşede cilt hastalıkları, cilt sağlığı ve dermatokozmotoloji hakkında sizlere güncel ve doğru haberler vereceğim. Günümüzde çevresel faktörlerin, beslenmenin ve çağımızın baş belası stresle etkilenen cilt hastalıkları ve bozulan cilt yapımızın korunma yollarını ve dermatokozmetik uygulamalar hakkında düzenli bilgiler  paylaşacağım.

Cildinizi, dermatoloji uzmanlarına emanet edin sloganı ile hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

Görüşmek üzere...

UZM. DR. ABDULLAH YILDIZ KİMDİR?

1965 yılında Konya'da doğdu. İlk ve orta öğreniminin ardından Konya Teknik Lise'de Makine bölümünde tamamladı. 1990 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Gaziantep Şehit Kamil Acaroba Sağlık Ocağı'nda yaklaşık 2 yıl mecburi hizmetini tamamladı. Konya Bozkır Devlet Hastanesi ve 11 Nolu Sağlık Ocağı'nda görevler yaptıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Kliniği'nde ihtisasını aldı.

1997 yılında Konya Numune Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nde göreve başladı. 2003 yılında Dermakozmetik ve Lazer Tedavilerine ağırlık verdi. 2010 yılında ''Tam Gün Yasası''ndan dolayı 22 yıllık memuriyet hayatını sonlandırdı. Şimdi kendi kliniğinde Konya halkına hizmet vermektedir. Resime olan ilgisi, Dr.Arzu Hanım'ın (eşi) doğum gününde yağlı boya seti hediyesi ile yoğunlaştı. Yağlı boya, akrilik yağlı boya, sulu boya, karakalem ve heykel çalışmaları oldu.

Evli ve Elif, Tolga, Tuğçe adlarında evlatları vardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uzm. Dr. Abdullah Yıldız Arşivi
SON YAZILAR