Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Randevu bekleniyor!

Randevu bekleniyor!

Konyaspor Yönetim Kurulu'nun kabinedeki Konyalı Bakanlardan ziyaret edebilmek için istedikleri randevulara henüz cevap alamadığı ve bu sebepten beklemede olduklarını öğrendim.

Hatırlanacağı üzere önceki hafta Konyaspor yeni bir Murat Kurum arıyor demiştim, çünkü Kurum öyle destekler vermişti ki Konyaspor Yönetimi de bu destekleri yine yanında görebilmek adına yeni kabinedeki Konyalı isimlerle istişarelerde bulunmak adına randevu taleplerinde bulunmuş ancak hala cevap dahi alamamış..!

İş dönüp dolaşıp dövize dayanıyor ve doğrusu transfer yapabilmek adına da günümüz şartlarında ortaya çıkan çıplak gerçek gelir gider dengesi..

Anadolu kulüplerinin hemen hemen hepsinde bu durum yaşanıyorsa, oturup düşünmek gerekiyor..

Bu iş nereye kadar gidecek Euronun Doların geldiği nokta kulüp yöneticilerinin korkulu rüyası olduysa neyi nasıl eleştireceğimizi de şaşırmamıza neden oluyorsa iki kere düşünmemiz gerekiyor..!

AYRILIKLAR SÜRÜYOR !

Hadi sözleşmesi biten gidenleri anlıyoruz ama son haberlere göre takımdan, doğrusunu söylemek gerekirse geçen sezon hiç verim alamadığımız ancak bana göre yeterince şans da bulamadığı için bu yıl bu şansın verilmesi gerektiğine inandığım Pavicic'in Yunanistan takımı Aris ile anlaştığı haberleri doğrulandı.

Yani dediğim gibi bir şansı daha hakediyordu belki ama efendice kendisine kulüp bulması, hatta bir kazanç getirmese de istenmediği yerde durmayıp, alacaklarından vazgeçmesi son derece saygıya değer bir durum..

Bu arada kulübün ceosu olarak görev yapan Mustafa Göksu'nun da önceden aldığı ancak başkanın onaylamadığı ayrılık kararının da hayata geçtiği belirtiliyor.

Doğrusu gelişi de gidişi de benzer çok da şaşırtıcı olmayan bir durum..!

Tek gerçek şu an için yol haritasının belirlenememiş olması ve transferde yeterince hızlı davranılamamasıdır ve bu da içimizi acıtıyor..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR