Oktay Mermer

Oktay Mermer

Reis Ayağının Tozu Bereketli Geldi…

Reis Ayağının Tozu Bereketli Geldi…

2 Mayıs Salı günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 979 gün sonra kurucusu ve doğal lideri olduğu AK Parti'ye gelerek üyelik beyannamesini imzaladı ve partiye üye oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dış politikalar ve Türkiye siyaseti hakkında 1 saat kadar çok net mesajlar verdi.

Başbakan iken çat kapı ziyaretlerden bahsetti.

Orada verdiği mesaj çok önemliydi.

Fakir fukara ayırt etmeden kimsesizlerin yanında olmak gerektiğini, ihtiyaç sahiplerini yerinde ziyaret ile dinlemenin önemini anlattı.

2002’de göreve geldiğinden beri, kaymakamlara, valilere şehrin mülki amirlerine koltuklarınızda oturmayacaksınız, bacası tütmeyen evleri ziyaret edip sorunlarını dinleyip çözeceksiniz diyen bir lider oldu.

Şimdi bu lider, kendi gibi ulaşabilir, yine kendi gibi dert dinleyen vatandaşa hizmetkârlık yapacak ekipler oluşturacak.

15 Temmuz, Türkiye’nin dönüm günü olmuştur. Barışma, kucaklama, çok çalışma için verilen görev olmuştur.

16 Nisan bu dönümün görevini yerine getirmek için halk tarafından verilmiş imkan ve de şanstır.

Parti içinde 21 Mayıs Genel Kurulundan sonra MYK, MKYK değişimleri olacağı, sonrada teşkilatlarda kan değişimi olacağı sinyalleri verildi.

Yorulanların yerine bayrağı teslim alacaklar reisin yolunda gittikleri takdirde 2019’da kazanan yine bu millet ve bu devlet olacaktır.

Önümüzdeki günler temizlik günü, hâlâ içimizde bulunan yapının adamlarının temizliği, hükümete ayak bağı olanların temizliği, halka yukarıdan bakan efendi olan zihniyetlerin temizlik zamanı olacaktır.

Bundan sonra halk kendini yönetenlere puan verecek, eksik not alan sınıfta kalacak.

Musluğun başında olup da yapının mensuplarına, iş adamlarına hizmet eden, para kazandıranların temizlik günü olacaktır.

Vatandaşlık görevi olarak, yapıya hizmet edenleri, kurum içinde ya da dışarıda hâlâ yapıya hizmet ettiklerini düşündüklerinizi, gördüklerinizi, bildiklerinizi reise bildirmek vatandaşlık görevimizdir.

2 Mayıs tarihi bir dönüm noktasıdır.

Vatandaş olarak bu önemli gün ve sonrasını eğer 80 milyon yumak olarak tek kuvvet altında bir olursak bize ne Avrupa ne Amerika hiçbir güç karşı baş edemez.

Gelin hep birlikte, kişiye biat ederek değil, Allah rızasını kazanmak için, halka hizmet etmek için hakkın rızasına nail olmak için bir olalım.

Kendi cebimize, kendi menfaatimize değil, gurur, kibir, ayakları yerden kesilerek değil, milletine hizmetkâr olarak, milletin derdini dinleyerek, milletin yanında millet ile beraber olarak vatana hizmet edelim bir olalım.

Milletin karşısına ben adayım diyerek çıkacaksan.

Millete randevu vereceksin.

Milletin derdini dinleyip, çözeceksin.

Milletin telefonlarına çıkacaksın.

Millete el-ayak-göz-kulak olacaksın.

Ben bu görevlere adayım çünkü bu millete 7/24 hizmete Allah rızası için varım diyorsanız. Buyurun bu millette sizi bekliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay Mermer Arşivi
SON YAZILAR