Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Sıralamayı ilginç sonuçlar belirledi

Sıralamayı ilginç sonuçlar belirledi

Süper Lig'de puan sıralamasını bu sezon birbirinden ilginç, birbirinden enteresan sonuçlar belirledi..

Özellikle gerek düşenlerin gerekse ilk 3 sırayı alan takımların sezon içerisinde aldığı sonuçlara baktığımız zaman bu sonuca varmak zor değil aslında..

Elbette tüm bunlara rağmen tabelaya bakınca sezonun en iyisi olan Galatasaray'ın aldığı başarılı sonuçları kendisini şampiyon yapmaya yetti belki ama diğer takımların da inişli çıkışlı grafikleriyle enteresan skorlarla kazandığı kaybettiği maçlara bakacak olursak gerçekten de şaşırtıcıydı doğrusu..

Mesela Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanında galip gelmeyi başardığı 27. haftada rakibini evinde 4-2 yendi ama sonrasında, Trabzon deplasmanından golsüz berabere döndü, Galatasaray'ı evinde 3-1'le geçti ama sezonun ilk yarısında aldığı mağlubiyetler beraberlikler yüzünden geride kalarak şaşırttı. Trabzonspor da evinde 4-3 Kayseriye mağlup oldu o Kayseri sonra çıktığı Galatasaray deplasmanından 6 golle mağlup olarak döndü evine, gel de şaşırma..!

Galatasaray Başakşehir'i de deplasmanda 7-0 yenerek sezonun en ilginç deplasman galibiyetlerinden birisine imza atmıştı..

Başka bir ilginç maçta Fenerbahçe Karagümrük mücadelesiydi gol düellosunu Fenerbahçe 5-4 kazanmıştı sezonun ilk yarısında ve o Karagümrük evinde Sivas'ı 4-3 yenerken Galatasaray deplasmanında da 3-3 skorla ayrılarak ilginç bir sonucun daha mimarı olmuştu..

Son hafta mücadelesinde de Fenerbahçe'nin maç yapmadan hükmen 3 puan aldığı günde Beşiktaş da temsilcimiz Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı, bu maçta Konyaspor'un 6 dakikada 3 gol atarak öne geçmiş olması bazılarına şaşırtıcı gelse de önemli bir başarıydı ancak devreye hakemin girmesi, enteresan kararları ile maçın 3-3'e gelmesi ilginçti ve bu sonuç Fenerbahçe'yi 2. Beşiktaş'ı 3. yapan durumu ortaya çıkarttı.

Elbette tek tek incelemeye sayfa yetmez ama doğrusu alınan ilginç sonuçlar ligde sıralamayı belirledi ve bu sıralamaya göre takımların kasasına girecek rakamlar da belirlendi..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR