Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Son viraj mı!

Son viraj mı!

Süper Lig'de bu hafta son derece kritik maçlar oynanacak.

Konyaspor'un maç yapmadan geçtiği 35. hafta sonunda oluşan tablo 36. hafta maçlarında belki de son viraj olarak değerlendirilebilecek mücadelelere sahne olacak.

Yukarıda ve aşağıda tablonun netleşeceği maçların en dikkat çekici olanı sanırım şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın aşağıyı da yakından ilgilendiren Ankaragücü maçı olacak.

Birisinin derdi şampiyonluk, diğeri gelecek haftalarda korkulu rüya görmek istemeyen kupadan da elenmenin üzüntüsünü yaşayan Ankaragücü..

Ümraniyespor'un düşmesinin kesinleşmesinin ardından diğer takımın da belirleneceği son maçların dikkat çekici olanı da elbette Giresun'da oynanacak olan Giresunspor-Trabzonspor ve İstanbulda oynanacak olan İstanbulspor-Adana Demirspor maçları.

16. Giresun 34, 15. İstanbulspor 35, 14. Sivas 37, 13. Antalya 38 ve 12. Ankaragücü de 39 puanla sıralanıyorlar. Dolayısıyla bu haftaki maçlar bu sıralamanın da netleşmesi adına son viraj olarak değerlendiriliyor.

Bakalım kim galip gelecek, kimler mağlubiyetin ağır faturası ile karşı karşıya kalacak maçları izleyip göreceğiz..

Son 3 haftaya girerken seçim sonrası haftaiçi oynanacak olan mücadeleler sonrası nasıl bir puan tablosu oluşacak hiç ilgilenmeyenler, yani orta sıralarda derdi tasası olamayan takımlar da var ve bunlardan birisi olan Konyaspor ise Sivasspor deplasmanında mücadele edecek..

iyi oynayan hak eden kazansın diyelim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR