Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Tek gündem seçim!

Tek gündem seçim!

Konyaspor'da sezonun başlamasına sayılı günler kala gelenler gidenlerden çok kafa yorulan tek gündem şu anda olağanüstü kongrede yapılacak olan seçim..

Oysa ki kaleci Sehic'in gidişi ile gelinen son noktada üstelik ligin başlamasına neredeyse 10 gün kala yaşanan gelişmeler gündem olması gerekirken...

Her şeye rağmen özellikle vurguladığımız üzere lligin başlamasına bu kadar kısa süre kalmışken delegelere büyük görev düşüyor ki çoğunluk sağlanıp biran önce yola devam edilmesi gerekiyor.

Mevcut başkan duyumlarımıza göre en az 10-12 yeni isim ile yönetim listesi hazırlamış, başka liste çıkar mı çıkmaz mı bir süpriz adaylık yaşanır mı doğrusu bunu o gün göreceğiz..!

Şu anda bana göre en önemli olan öncelikle seçimin yapılabileceği çoğunluğun mutlaka sağlanması..

Ayrıca; Genel Kurulda görüşülecek gündem maddelerindeki bazı ilginçliklerin delegelere iyi anlatılması o ilginç maddelerin de delegelerce iyi değerlendirilmesi de çok ama çok önemli..!

Kaybedecek zaman yok ve son yaşanan gelişmeler ne yazık ki Konyaspor'a zaman kaybettirmekten başka bir şey yapmıyor..!

Bu arada UEFA'ya gerekli ödemelerin yapıldığı ve transfer tahtasının açılması için sadece bazı prosedürlerin tamamlanmasının beklendiği böylece yeni transferlere imza töreni yapılacak olması güzel bir gelişme...

Adil'de yaşanan ilginç gelişmelerin tuhaflığı kadar Konyaspor'da yaşanan son gelişmelerden sadece sosyal medya dedikoduları ile bilgi sahibi olan taraftarların sessiz tepkisi sürüyor haklı olarak..!

Kaleci Sehic dahil hiç bir konuda kulübün resmi açıklama yapmaması, iletişimde bu kadar ketum davranılması anlaşılır gibi değil..!

Şu seçim bir yapılsa da taşlar da yerine otursa diyelim, yoksa işler adeta saldım çayıra mevlam kayıra modunda gittikçe olan Konyaspor'a ve dolayısıyla taraftara oluyor..

1 Ağustos'un Konyaspor'a hayırlar getirmesini bunun için de yeterli çoğunluğun mutlaka sağlanmasını diliyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR