Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Veda maçı!

Veda maçı!

Konyaspor basketbolda bugün evindeki son süper lig maçına çıkıyor.

Geçen sezon zorlu yolculuk boyunca engelleri bir bir aşarak neticede Süper Lig'e adını yazdırmayı başaran ne varki bu başarısını bu sezon sürdüremeyen Konyaspor'un içerdeki son süper lig maçına basketbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Gerçekten üzülmemek elde değil..

Aslında iyi de başladığı lig yarışında sadece 7 galibiyette kalmak ve ne acıdır ki sonrasında yapılan zincirleme yanlışların acı faturası küme düşmek olarak çıktı.

Neydi bu yanlışlar, nasıl buralara gelindi tek tek sorsak sayfalar dolusu cevap çıkar elbet..!

Şu çok net ki futbolun olduğu yerde öncelikle ortaya çıkacak cevap belli, yanisi basketbolun her zaman 2. planda kalması bu devirde hala bunun konuşulması en üzücü olanı sanırım..

Tamam belki yönetim bunu kabul etmeyecektir, biz elimizden geleni yaptık da diyecektir ama biz de şöyle yapılanlara bakıyoruz da bu kez de alınan kararlar hep düşündürücü, hep şaşırtıcı oldu..!

Öyle ya da böyle tek tek sebepleri ele alacak değiliz ki bu satte artık kimseye faydası da yok..

Üzüldüğümüz bu denli yoğun basketbol sevgisinin olduğu koskoca şehrin Süper Lig'de kalıcı bir kulüp olamaması, başarı elde edememesi, bizi yaralayan kahreden sonuç bu maalesef..!

Bakıyorsunuz nüfusu Konya ile kıyaslanmayacak şehirlerin, geçtik şehirleri ilçe hatta semt takımları ne durumda, bir de bizim halimize bakıyoruz üzüntümüz daha da artıyor..

Bu durumlara düşecek bir şehir mi koskoca Konya, buralara kim getirdi..?

Dolayısıyla ilerleyen günlerde daha ayrıntılı ele alacağımız Konyaspor yönetim şeklinin en başarısız halkası üzülerek söylüyorum ki basketbol olmuştur ki bu durumlar ortaya çıktı.

Fatura elbette yönetime aittir..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR