Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Yakışmadı !

Yakışmadı !

Son derece fırtınalı başlayan hafta Konyaspor için enteresan gelişmelere neden olurken üstüne kupadan da elenmek son derece üzücü oldu ve hiç yakışmadı..!

İlhan Palut için alınan karar, aynı gün hatta saatler içerisinde yeni hocanın ilan edilmesi koskoca şehrin büyük tepkisine neden oldu doğal olarak..

Öncelikle söylemek gerekirse futbolda ayrılıklar vardır, anlaşmazlıklar olur, neticede sonuçlar ortada, transferler ortada hatta yönetim-hoca ilişkilerinin ne durumda olduğu da sonunda ortaya çıktı, yani doğal olarak dedim ya futbolda ayrılıklar olur ama böyle değil..!

Olayın perde arkasında son derece ilginç hikayeler var, nedense net bir şekilde ortaya koyulmak istenmiyor ve özellikle sosyal medyada ilginç senaryolar dolaşıyor.

Kulüp ceosu açıklama yapsa da neticede olan oldu..

Ama şu bir gerçek ki sanki biranda karar almışcasına İlhan hocaya yapılanlar Konyaspor'a yakışmadı..

Neticede yeni bir hoca hem de ülkesinde son derece başarılı bir hoca ile Sırp Aleksandar Stanojevic ile hemen 1,5 yıllık sözleşme imzalandı, hayırlı uğurlu olsun umarım başarılı olur..

KUPADA HÜSRAN !

Yeni hocası ile ilk resmi maçına Gaziantep deplasmanında çıkan Konyaspor,uzatmada mağlup durumdan kurtulup beraberliği yakalasa da penaltılarda üzülen taraf olarak elenmekten kurtulamadı.

Maça sakatlığı devam eden kaleci Sehic ile Muhammet Demir ve yine sakat olduğu için kadroya alınmadığı ileri sürülen Amir'den yoksun bir kadroyla çıkan Konyaspor'da yeni hoca Stanojevic Uche ile başlamayı tercih ederek Mame Diouf'u yedeklere çekti.

Kupa mücadelesinin ilk 45 dakikasında topu Konyaspor'a bırakarak daha çok kontraatak düşünen Gaziantepspor vardı. İlk dakikalarda daha istekli olan taraf Konyaspor olsa da özellikle Muric ve Çekici bu olgun ataklarda etkisiz kalmaları ile dikkat çektiler.

16'da Markovic'in ağlara gönderdiği gol VAR'dan döndü, ilk yarı daha etkin olsa da gol pozisyonlarını değerlendiremedik.

2. yarıda kaçırdıkça kaçıran Konyaspor vardı sonradan ah vah edeceğimiz pozisyonlar birer birer kaçtı önce Oğulcan kaydı vuramadı sonra Diouf kaçırdı..

İyi bir maç çıkaran defans uzatmada Nustafa'yı bir kaçırdı pir kaçırdı gitti golü attı ama orada doğrusu kaleci Erhan'ın ellerini hiç kullanmadan gol yemesi sadece yana kendisini bırakması neresinden bakarsanız tuhaf bir goldü ve tutanın iyi olmayınca 1-0 mağlup duruma düşüldü.

Sonrasında rakip ceza sahasında elle oynama penaltısı verdi hakem doğrusu ben defalarca baktım ele çarpma yoktu ama sanki ilahi adalet Guilherme penaltıyı atamadı bir başka deyişle kaleci kurtardı.

Akabinde elendik dediğimiz uzatmanın da son dakikasında Diouf yine o muhteşem kafası ile topu ağlara gönderdi 1-1'e gelen maçta bir anda penaltılara gitti.

Büyük heyecana sahne olan, herkesin gole çevirdiği penaltı atışlarında ne yalan söyleyeyim doğrusu ben kaleci Erhan'dan çekinirken talihsiz bir şekilde Uğurcan topu dışarı göndererek şaşırtıcı bir vuruş yaptı Konyaspor da böylece kupadan elenmiş oldu..

Neticede o kadar zor yakalanan pozisyonları harcayıp da Diouf ile işi penaltılara götürecek şansı da bulmuşken böyle penaltılarda elenmek de yakışmadı..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR