Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Yönetim Pazartesi toplantı yapacak...

Yönetim Pazartesi toplantı yapacak...

Konyaspor yönetim kurulu pazartesi günü toplantı yapacak ve alınacak kararlarla da yol haritası çıkarılacak..

Okuyucularımız hatırlayacaktır, bir önceki yazımızda yönetimin özellikle mevcut kabinede yer alan 4 Konyalı bakan arasından yeni bir Murat Kurum aradığını vurgulamış, mevcut şartlarda kulüp yönetmenin özellikle dövizin artması yüzünden çok ama çok ağırlaştığına dikkat çekmiştim..!!

Hafta boyunca bu konuda yoğun temaslarda bulunan ve destek arayışı içerisinde olan yönetim, gelişmeleri pazartesi günü yapacağı toplantıda masaya yatıracak..

Bakalım neler konuşulacak ne kadarı kamuoyuna açıklanacak..

Süpriz gelişmeler olabileceği de kulağımıza gelenler arasında şimdilik bu kadarını açıklayalım..!

Bu arada transfer konusunda da malesef sadece gidenler konusunda yaşanan gelişmelerden haberdar olabiliyoruz..

Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık getirilen isimlerin ki takımın yükünü çeken son zamanlarda önemli isimlerdi; Pozuelo, Marlos Moreno, Bouchalakis ve Mahir gitti, kadroda olup da sözleşmeleri sona eren Diouf ve Çekiçi de gitti..

Şu an Rize'ye imza atan eski Teknik Direktörümüz İlhan Palut'un Çekiçi'yi kadrosunda görmek istediği ve Rize yönetimine bonservisi elinde olan oyuncuyu mutlaka alın dediği öğrenilirken, Diouf'a da Manisa'nın talip olduğu ve aralarında anlaştıkları bilgisi veriliyor.

Pazartesi alınacak kararlarla Konyaspor'un da özellikle transferde ne adımlar atacağı da kararlaştırılacak ama dediğim gibi geçtiğimiz sezonun gösterdiklerine bakarsak destek her ne olursa olsun yönetimin ciddi rakamlara transfer yapmayacağı ortada..!

Geçen sezon gelen ancak doğru dürüst forma şansı bulamayan Pavicic ve Muriç ikilisi hakkında ne düşünülüyor bilmiyorum ama biz her ne kadar o ışığı göremesek de ülkesinde gelecek vadeden isim olarak öne çıkarılan Pavicic'e bu yıl biraz daha imkan verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim, bakalım neler olacak, ne kararlar alınacak...

Tabi sadece bu iki isim değil, tartışılacak çok konu var ve onları da bir başka yazımızda ele alalım..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR