Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Bu çok üzücü oldu !..

Bu çok üzücü oldu !..

Önceki maçlarda özellikle hücum hattında aksaması ile dikkat çeken Konyaspor evinde ağırladığı Gaziantep karşısında da aynı durumu yaşayıp üstelik; bir penaltı ve iki de net pozisyon harcadığı mücadelede bir de net golü VAR tarafından elle oynandığı gerekçesiyle iptal edilince mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maçın daha ilk dakikalarında seyircisinin önünde pas yapmakta ve hücumda bocalayan bir görüntü vermeye başlayan, ancak özellikle Amir'in harika ara pasları ile bunu düzeltip arka arkaya pozisyonlar da bulan Konyaspor, ne yazık ki ceza sahası içerisinde bir türlü rakip kaleciyi geçemedi.

Önceki iki yazımızda da vurguladığımız üzere savunmadaki başarısını hücumda sergilemekte nedense zorlanan Konyaspor, Gaziantep'e verdiği tek pozisyonda gol yiyince olan oldu sezonun ikinci mağlubiyeti sonrası zirve yolunda ağır yara alınmış oldu.

Calvo'nun yokluğunda forma şansı bulan Kahraman'ın müthiş başarılı bir maç çıkardığı mücadelede Soner ve Muhammet yakaladıkları pozisyonları kalecinin üzerine vurarak kaçırmaları ile dikkat çektiler.

Günün şanslı ismi Günay dı kesinlikle..

Güzel paslaşmalarla ceza sahasına giren Muhammet Demir'in 28.dakikada müthiş güzel ve sert vuruşunda müdahale eden Günay'dan seken top üst direğe de çarparak kornere gitti 100. maçına çıkan Guilherme'nin penaltı vuruşunu da başarıyla kurtararak takımının galibiyetinde büyük etki gösterdi..

Nedense Konyaspor hücumlarında da elle oynamalar görmezden gelindi ardı ardına..!!

Özellikle eski Konyasporlu Jevtovic'in ceza sahası içerisinde bir elle oynaması vardı ki net penaltı olması gerekir. O elle oynama olmasa arkasındaki Adil topla buluşacak kaleci ile karşı karşıya kalacaktı, sonrasında bir elle oynama pozisyonu daha yaşandı ki inanılmazdı, ancak her iki elle oynamada incelenmesine rağmen penaltı getirmedi ilginç bir şekilde..!!

Neticede hakemin de son derece ilginç olduğu, mağlubiyetle sonuçlanan üzücü bir akşam yaşandı belki ancak çekirge bir zıplar iki zıplar misali son maçlardaki hücumda sergilenen kötü görüntü, önceki maçlara nazaran pas trafiğindeki anlamsız aksaklıkların eseridir bu çok net...

Sadece Amir'in zaman zaman parlaması ile ortaya çıkan güzel paslarla zoraki ceza sahasına girmelerle olmuyor ki bu maçta ilk 20 dakika bunu bile yapamadık evimizde..!

Zirvede en az gol atan takım bizdik bu maça çıkana kadar ki bu maçta da savunmada çok başarılı olduğumuz halde üstelik penaltı da kaçırıp bulduğumuz fırsatlarda da topu kaleciye nişanlamak, ne diyeyim sanırım sadece şanssızlık diyerek geçiştirilecek kadar basit olmasa gerek..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR