Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Cömert Konyaspor!

Cömert Konyaspor!


Uzun zamandır görülmeye hasret bir tribün yoğunluğu ile son derece keyifli bir futbol gününde Beşiktaş'ı ağırladı Konyaspor, çok gol kaçırdı çok ve tam bu maçtan da beraberlikle ayrılacak derken gelen son dakika golüyle mağlup ayrıldı..


Maç çok güzel atmosferde öyle enteresan bir golle başladı ki sahalarda nadir görülebilecek şekilde bir hata ile geliyordu daha 1. dakikada Beşiktaş kalecisi Mert Günok Rosier'in geri pasında topu ayağından kaçırında topu filelerde gördü Konyaspor da evinde 1-0 öne geçiyordu..


Golden sonra sahasına çekilen topu tamamen rakibe bırakan ve daha çok kontraatak kovalayan bir Konyaspor izledik ilk yarıda..


Beşiktaş da topa daha çok sahip olmasına rağmen birkaç tehlikeli atak haricinde pek ortalarda gözükmedi. 27'de tehlikeli bir ataklarında kaleci Erhan başarıyla topu çelerken sonrasında Cenk Tosun topa dokunamadı..


İlk yarının uzatma dakikalarında Zymer kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta göndererek Konyaspor'un 2-0 öne geçme şansını da kaçırmış oluyordu.


Mücadelenin 2. yarısına ilk yarının etkisiz ismi Muhammet Demir'i kenara Çekici'yi sahaya sürerek ilk hamlesini yaparak başladı İlhan Palut..


Bu hamle ile takım daha derli toplu ataklar gerçekleştirirken Diouf kafayı vuramadı ardından serbest vuruşta harika vurdu Zymer top direkten çıktı dışarıya..


Pozisyonlar bulmasına rağmen cömertce harcayan Konyaspor olurken, 67'de Cenk Tosun önünde bulduğu topu ağlara göndererek skoru 1-1'e getirdi..


72'de Muric sağ kanattan harika hareketlerle altı pasa kadar indi ancak pasını veremeyince Konyaspor mutlak bir golden daha oldu..


Bu kez 84'de kaleci ile karşı karşıya kalan Soner göğsüne alıp vurmak yerine kafayla cılız bir vuruş yapınca bir gol daha kaçıyordu..


Çok kaçırdı Konyaspor çok..


Ardı ardına pozisyonlar bulmasına rağmen goller kaçıran Konyaspor 4 dakika uzayan maçta kalabalık ceza sahasına giren Beşiktaş'ı durduramadı ve Josef De Souza attığı son dakika golüyle takımına 3 puan kazandırdı..


Beşiktaş 1.ve 90 dakikanın berabere bitmesinin ardından 4 dakika verilen uzatmanın son dakikalarında gol atarak enteresan bir skor üretiyordu..!


Yazık oldu gerçekten, o kadar pozisyon üret ama son dakika golüyle enaz beraberlikle bitirilecek bir maçtan üstelik evinde puansız ayrıl, olacak iş değildi ama oldu..!


Yazık oldu..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR