Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Düşündürücü..!

Düşündürücü..!

Galibiyete hasret Konyaspor, evinde Kasımpaşa karşısında da beraberliği zar zor kurtararak düşündürücü bir o kadar da üzücü bir akşam yaşattı..

Maç öncesi son derece ilginç bir şekilde Muric'in kadroda olmaması haberi geldi doğrusu Pavicic ile birlikte bu kez de Muric'in dışarda kalması çok düşündürücü oluyordu.

Formsuz Soner'in de yedek soyunduğu yerine Oğulcan Ülgün'ün forma giydiği mücadelede bir diğer düşündürücü konu da sanırım etkisiz kalan kanatlardı..!

İlk dakikalardan itibaren bir türlü istediği ritmi yakalayamayan taraf olan Konyaspor'un ilk büyük tehlikesini 28'inci dakikada Çekiçi ile üst direkten dönen topta bulabilmesi hatta ilk yarıdaki tek tehlikesi olması en düşündürücü konu oluyordu sanırım..!!

Hatlar arasında anlaşılmadık bir kopukluk, İlhan hocanın da birkaç haftadır vurguladığı gibi bazı oyunculardan istenilen verimin alınamaması adına ne derseniz artık hepsi birleşince ligin ilk haftalarında fırtına gibi esen takımdan eser kalmadı nedense..

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 2. yarısında çok da katkı veremeyen bir diğer isim olan Oğulcan yerini Bruno Paz'a bıraktı. Mücadelede dakikalar 50'yi gösterirken geri pasta topu rakibin önübe bırakan kaleci Sehic'in bu inanılmaz hatası maça damga vuran en çok düşündürücü bir başka durum oldu..!!!

Üst üste gelen bu kadar düşündürücü vakalar sonrası beraberliğe razı görünen Kasımpaşa bir anda öne geçen taraf oldu. Golden sonra kanatta bir diğer etkisiz isim Zymer'i kenara alan Teknik Patron İlhan Palut, Mama Diouf'u da oyuna alarak gol için hamlesini yaptı.

64'te duran topta bomboş Muhammet topu dışarı attı. Bu kadar tecrübeli bir golcünün o vuruşu gerçekten inanılmazdı, üstelik dokunmasa arkasında Calvo belki de golü atacaktı. Bu pozisyon sonrası yerini İkpeazu'ya bırakırken Calvo'nun da alınıp Kahraman'ın girmesi ile 3'lü savunmaya dönülmesi de düşündürücüydü..!

Sağ kanattan da Michalak çıktı yerine Amilton girerken 82'de sahneye çıkan Guilherme İkpeazu'nun pası ile girdiği ceza sahasında öyle bir şut çekti ki takımın gidişatına itiraz edercesine sertti ve kaleci Ertuğrul topu ağlarda görebildi maçta durum 1-1 beraberliğe geldi..

6 dakika uzayan maçta son anlarda büyük gerginlikler de yaşandı ve başka gol olmadı ama kenar yönetiminin oyuncu seçimi, sistemi, taktiği sahadakilerin bazılarının etkisizliği, kısacası hatalar zinciri çok düşündürücü bir o kadar da üzücü bir akşam yaşattı...!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR