Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Galibiyet bekliyoruz

Galibiyet bekliyoruz

Konyaspor topladığı 42 puanla 8. sırada girdiği haftada Cumartesi günü Trabzonspor'u ağırlayacak.

Maça hazırlanan Konyaspor bu maçta rakibini yenerse 45 puanlı Trabzonspor'u yakalamış da olacak.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic Trabzonspor'un yeni hocası ile aynı dili konuştuklarını ancak tanışıklıklarının olmadığını açıklamış. Doğrusu bizi tanışıklıkları hiç ilgilendirmiyor galip gelelim 3 puan bizim olsun başka ne isteriz hocam..

Genç hakem Cihan Aydın'ın düdük çalacaği mücadele öncesi Konyaspor'un can sıkıcı durumu sakatlıklar..

Adil'in ardından Muriç'in de sakatlanması ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması üzücü ve Trabzonspor maçında da bu oyunculardan yoksun olunacak. Defansta Adil'in yerine yine Uğurcan Yazgılı forma giyecek. Sanırım sıkı antrenmanlar da oyuncuları zorluyor nedense sakatlıklar ardı ardına gelmeye başladı. Ancak burada kendisine bakmayanlara da işaret ediyor Stanojeviç hoca ve hak vermemek elde değil, tabi hedefi tam belli olayan bir takımda da futbolculara eleştirisel bir yorum yapmak ne kadar doğru olur o da ayrı bir konu ne yazık ki..!

BASKETTE ÜZÜNTÜ

Geçen haftayı da üstelik Konya'da Behçeşehir Kolejine karşı 77-72 mağlubiyetle kapatan Ayos Konyaspor'da üzüntü verici gelişmeler bitmek bilmiyor..

Çok iyi başladığı ligde sadece 7 galibiyet alabilen dahası son 12 maçta da sadece 1 galibiyet elde ederek son sırada bulunan basketçiler ne yazık ki kalan 4 maçın tamamını kazanmak zorunda ki bunda bile avantajlı olması zor ihtimal..!

Ligde kalma mücadelesinde Gaziantep ve Beşiktaş ile son sıradaki Ayos Konyaspor arasındaki maçlarda da ikili averajlarda kötü durumda olan da biziz ve bu da ayrı bir sıkıntı.

Bu haftaki Büyükçekmece maçı kaybedilirse ve Gaziantep ve Beşiktaş da haftayı galibiyetle kapatırsa zaten olay bitiyor ve ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak düşmesi kesinleşiyor.

Üzülmemek elde değil,ne zorlu mücadelelerle çıkılan yerde bugünlere gelmek, kötü gidişata doğru tedavi yapılamaması çok düşündürücü çok üzücü..!!

Onun için futbolda olduğu gibi baskette de galibiyet bekliyoruz..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR