İbrahim Çiçekçi

İbrahim Çiçekçi

Gelecek Partisi Konya’da kimler var?

Gelecek Partisi Konya’da kimler var?

Gelecek Partisi’nde teşkilatlanma çalışmalarını kamuoyundan takip ediyoruz. Şu aşamada milletin teşkilat olarak en fazla merak ettiği şehir Konya. Nitekim Parti’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olması, yine Ali Akmaz ve Abdullah Başçı gibi iki Konyalı’nın genel başkan yardımcılığı görevinde yer alması, Konya’nın öneminin göstergesi. 

***     ***    ***

İl Başkanı olarak Hasan Ekici’nin atandığını ilk yazan gazete Pusula olmuş, sonrasında yazdığımız isim kamuoyuna açıklanmıştı. Partinin il binası olarak da İhsaniye’de bir bina tutulmuştu. Binanın tadilatının 2-3 güne biteceği bilgisi elimize ulaştı. 

***     ***    ***

Daha önce açıklanmayan bir bilgiyi de buradan paylaşalım… Gelecek Partisi’nin Konya İl Gençlik Kolları Başkanı da atanmış. Geçmişte AK Parti’de görev yapan EREN İNCE Gelecek Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapacak. 

***     ***    ***

Davutoğlu’nun önem verdiği ilçelerden Hadim’in de İlçe Başkanı da Hüseyin Tuğrul olarak belirlenmiş. 

***     ***    ***

İş dünyasından bilindik isimler Konya teşkilatının ‘a’ takımında yer alıyor. Konyalı tanınmış işadamı AHMET ARSLAN, partideki önemli isimlerden bir tanesi olacak. AK Parti Konya Teşkilatı eski yöneticilerinden ve basın camiasının tanıdığı isimlerden Osman Vasfi Dikilitaş, Hadim’in son seçimde Bağımsız Belediye Başkanı olan Mehmet Özdemir ve MAR-SAN Sanayi Müdürü Bekir Karakuş, il yönetimindeki isimlerden birkaçı. 

 

***     ***    ***

Beklenen iki partiden ilki kuruldu ve teşkilatlanma sürecini devam ettiriyor. Ali Babacan ekibinin yakında açıklayacağını beklediğimiz parti ile birlikte Türkiye’yi farklı bir siyasi manzara bekliyor. Umarız ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Çiçekçi Arşivi
SON YAZILAR