Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Gidişat vahim!

Gidişat vahim!


Başakşehir'de sert rüzgar ve karla karışık yağış nedeniyle çok zorlu hale gelen zeminde mücadele eden Konyaspor, Amir gibi ara paslarıyla pozisyon üretecek bir yeteneğin yokluğunu çok hissettiği maçtan 2-0 yenilgi alarak ayrıldı..


Maça oldukça temkinli başlayan Konyaspor, rakip Başakşehir baskısını kırdıktan sonra rakip sahada görülse de etkili pozisyon üretmekte güçlük çektiği bir ilk yarı daha sergiledi. 27'de yaşanan elle oynama pozisyonunda VAR dahi devreye girmedi penaltı pozisyonu atlandı oysa elle oynama çok netti penaltı olmalıydı.


Adeta hata yapanın yanacağı bir maçtı ve 43'te Adil'in hatalı pasında zeminin azizliğine de uğrayıp kaybedilen topta korkulan oldu Başakşehir de 1-0 öne geçti.


Mücadelenin 2. yarısında Oğulcan'ı oyundan alıp Bruno Paz'ı sahaya süren Aleksandar Stanojevic oyunda ilk hamlesini yaptı ama takım bu yarıya daha çok hatalar yaparak başladı, öyle ki Sehic 55 ve 60'da iki önemli kurtarış yaparak parlayan isim oluyordu.


63'te VAR'ın uydurduğu penaltı ile durum 2-0'a geldi. İnanılmaz penaltıya nasıl karar verildi gerçekten anlamak imkansız.. Stanojevic daha sonra Diouf, Çekici ve Zymer'i oyundan alarak İkpeauzu, Pavicic ve Muric'i sahaya sürdü.


Mücadelenin ilerleyen dakikalarında biraz toparlansa da pozisyon üretemeyen Konyaspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ligde son 3 haftada 3. mağlubiyetini aldı.


Takımın ahenki bir kere gitti mi olacak gibi değil alternatif transferlerin biran önce yapılması şart, yoksa gidişat çok vahim..!!


BAŞKANIN AÇIKLAMALARI
NEDEN TATMİN ETMEDİ..?


Bu arada Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile geçtiğimiz cuma akşamı canlı yayında KonTv ekranlarında biraraya geldik.


Özellikle İlhan Palut'un gönderilme nedeninin net açıklanması ve hatta zamanlaması konusunda sorularımız oldu başkan da hepsine teker teker cevap verdi, bir karar alındıysa madem bana göre kupa arası gönderilmemesi yanlıştı bunu da özellikle sordum ve açıkladı başkan da hatta transferle ilgili isim vermese de özellikle 6-8-10 numara transferleri olacağını belirtti.


Sosyal medyadan o kadar çok mesaj aldım ki hangisini okuyup ne cevap vereceğimi şaşırdım. Doğrusu başkanın açıklamalarını, İlhan hocanın gönderilme sebeplerini nedense tatmin edici bulmayanlar, kulüp içindeki görevlendirmelere takılanlar artık özellikle twetter üzerinden o kadar ilginç tepkiler verdiler ki gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum..!!


Başkanın açıklamaları belli bir kesimi neden tatmin etmedi?!..


Öyle ya da böyle, o sebepten bu sebepten, bir karar alınmış mı alınmış, uygulamaya da geçmiş mi geçmiş neticede uzatmanın şu an zamanı değil, yeni bir hoca ile yola devam ediliyor, yapmamız gereken tek şey takıma destek olmak..


Aslolan Konyaspor'dur, her yapılan icraatın da yanlışın da hesabının sorulacağı yer elbette öncelikle genel kuruldur..


Kaldı ki ben bu köşemde örneğin kongre sonrası yazımda İrfan Kulekaya görevlendirmesinin de ne getirip ne götüreceğini sormuş, hatta hatta sezon başı transferlerle ilgili eleştirilerimi kaleme almış bir yazar olarak görevimizi çok öncesinde yerine getirdiğime inanıyorum..


Tekrar vurgulamak gerekirse tek gerçek Konyaspor'dur ve biz de kişilere takılmadan görevimizi yapmaya devam edeceğiz, bazılarının hoşunuza gider gitmez, onlara kalmış..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR