Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Hakeme rağmen puan..!

Hakeme rağmen puan..!

Konyaspor Alanya deplasmanında maça oldukça iyi başladı, şiddetle puana ihtiyacı olan iki takım da kıyasıya mücadele içerisindeydi Alanya öne geçti Konyaspor yakaladı, sonra hakem o kadar enteresan bir kararla penaltı verdi ki Alanya bir kez daha öne geçti ancak son sözü Konyaspor söyledi durumu 2-2'ye getirdi deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.

Maç başında daha iyi iyi organize olan Konyaspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı ne var ki 28. dakikada gereksiz yere kornere atılan top sonrası kullanılan köşe vuruşunda uzaklaştırılamayan top Alanyaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Topla daha çok oynama istatistiğine ulaşılan dakikalarda gereksizce yapılan bir dokunuştu ve bu ceza golü Konyaspor'u kendine getirdi ve 32. dakikadaki ilk tehlikeli atağında da Cicaldau ile golü buldu durumu 1-1'e getirdi.

Beraberlik golünden sonra duraksayan Konyaspor ceza sahasına daha çok gelmeye başladı Alanyaspor.

Hakem Burak Pakkan, 35'te kimsenin ne olduğunu anlamadığı bir karambolde penaltı noktasını gösterdi. Pozisyonda net bir hareket olmamasına rağmen hakem kararında ısrarcı davrandı VAR da devreye giremedi ve Alanya penaltı golü ile 2-1 öne geçti..!

Çok amatörce verilen bu kararı anlamakta güçlük çeksek de 5 maçtır kaybeden sahada da çok fazla varlık gösteremeyen Alanyaspor'un soyunma odasına 2-1 galip girmesini sağlıyordu neticede..!!

Konyaspor 2. yarıya Ahmet Oğuz Cebrail değişikliği ile başladı, 52'de kazandığı kornerde de arka direkte çok düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Muriç ile durumu 2-2'ye getirdi.

Ne var ki beraberlik golünden sonra da yine duraksayan, ne kanatları ne de orta sahası verimli çalışan bir Konyaspor izlemeye başladık ki Hakan Keleş hoca 64'te Muriç'i çıkarıp Prip'i oyuna aldı.

Oyuna ağırlığını koymaya başladığı dakikalarda tehlikeli olan Konyaspor, rakibinin ceza sahasına girmesine engel olamadığı pozisyonlar da verdi.

Hakan hoca, 75'de Oğulcan'ı kenara çekip Nzonzi'yi sahaya sürdü.80'de kalesinde çok büyük tehlike yaşayan Konyaspor 81'de de kalecisi Bernardoni'nin kritik müdahalesi ile bir golü daha kurtarıyordu.

Çok enteresan anlara şahit olmaya başladığımız orta sahanın adeta ortadan kalktığı son dakikalarda, Cicaldau, Cikalleshi çıktı Yasir ve Uğurcan girdi Konyaspor da defansı kalabalıklaştırıyordu..

Çok büyük baskı yediğimiz uzatma dakikalarında da Bernardoni bir topu da adeta 90'dan çıkardı.

İki kez geriye düşen hakeme rağmen de 2-2'yi sağlamayı başaran Konyaspor zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başarıyordu.

Deplasmanda da kalabalık bir yönetici gurubu takımı yalnız bırakmadı.

Bu arada Ömer Korkmaz çok şahane bir ilk icraat olarak taraftar guruplarının liderleri Ertan Soğancı ve İbrahim Apalı ile bir araya gelerek gelecek adına tam işbirliği içerisinde olacaklarını vurguladı.

Bu gerçekten de takdire şayan bir hareket oldu..

Çünkü artık tribünlerin desteğine çok daha fazla ihtiyacımız olduğu bir döneme giriyoruz ve tüm kırgınlıklar küskünlüklerin bertaraf edilmesi gerekiyordu öyle de oldu, helal olsun Ömer başkana..!

Tebrikler Anadolu Kartalı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR