Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Helal olsun Konyaspor!

Helal olsun Konyaspor!

Şehrin en önemli marka değeri kıymetlimiz Konyaspor’umuz, futboldan sonra basketbolda da müthiş bir başarı göstererek, mutluluktan havalara uçurdu.

Yönetim kurulu yıl içerisinde gösterdiği olağanüstü çaba ile doğrusu övgüye mazhar olarak ön plana çıktı belki ama öncelikle ter döken tüm oyuncularımıza en tepeden en aşağıya, başkanından çaycısına, hocasından malzemecisine canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz, ayakta alkışlıyoruz.

İnsani bir duygu ile belki gayriihtiyari dilden çıkıverir de ‘Helal olsun’ derler ya hani, gerçekten de bu başarıyı yaşatanlara harcanan paraya da dökülen tere de helal olsun arkadaş, bu ne büyük bir keyif..

Futbolda çok uzun maraton sonunda ligde 3.’lük, Avrupa..

Basketbolda play-off şampiyonu olarak bileğinin hakkıyla süperlig.

100.Yıl Festivali etkinliklerinde binlerce insana çok güzel günler akşamlar yaşatan Konyaspor, basketbol şampiyonluğu ile de ayrı bir çoşku oldu.

Bu başarı hikayesi çok uzun ve çok meşakkatli, hiç de kolay değil, bu açıdan da öncelikle elbette başta Başkan Fatih Özgökçen olmak üzere tüm Konyaspor Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etmek tüm Konyalılar’ın görevidir...

Özellikle son yıllarda daha da artan basketbol sevgisi karşısında duyarsız kalmayan, sadece futbolda değil bu branşın da hakettiği ilgiyi görmesi adına üstelik zor zamanlarda etkin hamleler yapan yönetim, büyük başarının mimarı oldu, tebrik ediyoruz..

Futbolda ligi 3. bitirip avrupa biletini cebine koyan Konyaspor, erkenden planlayarak yaptığı hamle transferler ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..

Çok kısa süre içerisinde yapılan 6 transfer Teknik Direktör İlhan Palut’un elini daha da güçlendirecek, gidenler oldu belki daha olacak ancak gerçekten hem de sezon açılışından önce kısa süre içerisinde transferde önemli yol alınması doğrusu hiç de alışık olduğumuz hamleler değildi, burada da önemli bir yönetim başarısı var.

Transferde özellikle Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmedovic’in akıbeti merakla bekleniyor bu konudaki benim şahsi fikrim keşke takımda kalsalar, gelenlerle sağlanacak uyum içerisinde takımın oturmuş sistemi için çok önemli bu iki isim de ancak iş maddi açıdan kulübün büyük kazancı olacaksa da kimse birşey diyemez elbet..!

UEFA Konferans liginde 2.öneleme maçları öncesi hazırlıklarına bugün Kayacık tesislerinde ilk antrenman ile başlayacak olan Konyaspor’da şimdi merakla beklenen golcü transferinde son hamleler de yapılıyor, bakalım bekleyip göreceğiz..

Şimdi keyif alma zamanı, herşey çok güzel bunu yaşatanlara tekrar teşekkürler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR