Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

İcraat zamanı!

İcraat zamanı!

Konyaspor için zorluk derecesi çok fazla süreç haftasonu başlıyor, yılbaşı nedeniyle verilen aranın ardından şimdi icraat zamanı.

Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu son derece samimi bir şekilde olan biteni ellerinden geldiğince şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıklıyorlar..

Birçok konu gündeme geldi gelecekler gidecekler gönderilecekler hatta enteresan sözleşme maddeleri dahil ama özellikle katıldığı bir televizyon programında Ömer başkan net ifadeler kullanarak taraftarı bilgilendirdi, bunlar çok güzel.

Dün akşam 2. başkan Adem Bulut, sosyal medyada 'GS kulübü ile ilişkilerimiz olumlu yönde ilerliyor. İki güzide kulübümüz arasında şu an itibariyle alacak sorunumuz kalmamıştır. Basındaki bilgi kirliliği gerçeği yansıtmamaktadır.'' diyerek ilginç bir açıklama yaptı..!

Yani arada alacak kalmamış alınmış, buna eyvallah ama ''Basındaki bilgi kirliliği'' ne demek..?

Neticede Ömer Korkmaz bizzat açıkladı alacağı, sanırım Adem bey bilgi kirliliği konusunu açacaktır ne demek istediğini de net ifade etmelidir, kirli olan basın mı yoksa o bilgi mi her neyse bilmiyorum ama bu ilginç durum birilerinin gazını almak isteği ya da kaş yapayım derken göz çıkarmak oldu biraz sanırım..!!

Hayırlısı olsun elbette bizim tek derdimiz Konyaspor, genelleme yapılması biraz üzücü oldu ama şimdi icraat zamanı öncelikle Calvo başta olmak üzere mevcut soru işaretlerinin biran önce kalkması zorlu Galatasaray ve üç gün sonrası oynanacak olan Fenerbahçe maçlarında takımın üstün başarı göstermesini arzu ediyoruz..

11 Ocak'ta ara transfer başlıyor 9 Şubat'ta bitiyor elbette takviyeler ile ilgili çalışmalar da sürüyor dediğim gibi şimdi icraat zamanı bakalım öncelikle şu zorlu maçları bir atlatalım ne gibi adımlar atılacak hep birlikte göreceğiz..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR