Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

İlaç gibi 3 puan !

İlaç gibi 3 puan !

Yüreğimizin yandığı bir günde son derece üzgün bir ortamda ne kadar olabilirse öyleydi maç başında birkaç dakika sessiz sedasız tezahüratsız başladı sadece ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' sloganları ile..

Gözlerde sloganlara eşlik edilirken süzülen gözyaşları ile herkes görevini yapmaya çalıştı ne kadar olabildiyse..

Düşme potasına kadar gerileyen Konyaspor, Kayserispor'u 2 penaltı golü ile yenmeyi başardı çok zorlu günlerde 3 puan adeta ilaç gibi geldi..

Konyaspor maça sağ bekte Ahmet Oğuz'un yerine Uğurcan ile başladı. Recep Uçar yönetiminde bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Kayserispor ilk dakikalarda üç kez ceza sahasında tehlike oluştururken, Konyaspor ise bu dakikalarda sadece bir kez rakip ceza sahasında görülebiliyordu..

Daha sonra oyunda ağırlığını hissettiren Konyaspor evinde oynadığını hatırladı topa daha çok sahip oldu nihayet ama kapasitesince daha etkili ataklar gerçekleştirmekte ve Kayserispor'un baskın ataklarını durdurmakta zorlanıyordu..

İlk şut 36. dakikada çekiliyordu o da auta giden, yani o kadar etkisiz bir oyun sergilendi ki haftası haftasını tutmayan Konyaspor'un evinde daha iyi futbol oynamasını bekleyenler ilk yarıda yine hayal kırıklığına uğruyordu..

Şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Konyaspor 2. yarıya da aynı kadro ile başladı ilk tehlikeli atağında da Kaysersispor kalecisi Bilal Beyazıt Marlos'u ceza sahasına girerken adeta havada biçti hakem penaltı verdi ama sarı kart değil o pozisyonda kırmızı kart çıksa kimse neden diyemezdi..

Atışı kullanan Cikalleshi topu ağlara göndererek Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi..

Bu golle moral bulan ve baskısını artıran taraf olan Konyaspor rakip ceza sahasında daha çok görülmeye başlandı ki bunlardan birisinde şut çeken Uğurcan'a sert faul yapıldı VAR devreye girdi izle dedi hakem de incelediği pozisyona penaltı verdi. 2. kez penaltı noktasına gelerek atışı kullanan Cikalleshi kendisinin ve takımının 2. golünü ağlara gönderdi..

Taraftarının önünde 2-0 öne geçen Konyaspor, rakibin topla daha çok oynamasına müsade etmeye başlayınca 73'de kalesinde golü gördü skor 2-1 oldu ancak devreye yine VAR girdi ve gol öncesinde faul olduğunu belirterek hakeme pozisyonu incelemesini tavsiye etti, görüntüleri inceleyen hakem Bahattin Şimşek de faulü tespit ederek golü iptal etti..

Hakan Keleş 81'de Cikalleshi'yi aldı çok tepki çeken Oliveira'yı ve Cicaldau'yu da Nzonzi ile değiştirdi. Neden bu Emrehan Gedikli alerjisi var Hakan hocanın da bir türlü bu çocuğa şans vermiyor lig maçında anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum..

Daha sonra Marlos da yerini Yasir'e Prip de Cebrail'e bıraktı. 90'da Bernardoni'nin çıkardığı top moral verdi takıma. 7 dakika uzayan mücadelede Uğurcan da Rak ile değişti.

Şu bir gerçek ki 3 puan adeta ilaç gibi geldi..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR