Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

İzahı olmayanın mizahı olurmuş..!

İzahı olmayanın mizahı olurmuş..!

Konyaspor ilki evinde güçlükle olmak üzere 2 haftada 2 puan topladı..

Elbette ligin ilk haftaları denilebilir, özellikle deplasmanda alınan 1 puan iyi puan diyenler de çıkacaktır..

Önce İstanbulspor ile evinde olmadık bir pozisyonda daha 5. dakikada mağlup duruma düşüp cevabı maçın son anlarında verip 1 puana şükrettiriyor, ardından zorlu sıcak Antalya deplasmanında bu kez öne geçtiğin mücadelede 3 puana çok yaklaşmışken son dakikalarda olmayacak bir hatadan gol yiyerek yine 1 puanla yetinmek zorunda kalıyorsun..

Bu sonuçlar dediğim gibi ilk haftalardır olur denilerek basite alınmamalı..

Yapılması gerekenler gün gibi ortada, yani transfer şart..

Üstelik elzem olan nokta transferlere ihtiyaç var..

Henüz sezon başlamadan Konyaspor yönetim kurulu basın ile tanışma programı düzenlemişti, o programda Başkan Fatih Özgökçen, İstanbulspor maçı bitiminde transfer konusunda toplanıp son kararı vereceklerini açıklamıştı..

Doğal olarak basın da bunu kamuoyuna aktarmıştı aktarmasına da gel gör ki aradan geçen 15 günde ortada bir transfer dahi yok ve net bir açıklama dahi yapılmıyor..

Birkaç isim dolaşsa da sosyal medyada artık durum taraftarlar arasında iyiden iyiye inceden espri konusu dahi yapılmaya başlandıysa durum vahim demektir.

Öyle ya izahı olmayan durumun mizahı olur derler..!!

İşler neticede taraftar nezdinde giderek komik bir hal aldıysa ve buna rağmen yönetim de hala sessiz kalmaya devam ediyorsa Konyaspor için hiç de iyi günler değil demeden geçemiyoruz..!

Tamam belki imza atılmadan net açıklama yapmak da doğru değil diyenler olacaktır ama dediğim gibi sezon öncesi basına açıklama yapıp sonra elzem de olsa o transferler 3. haftaya kalıyorsa yapılan esprilere de acı acı gülümsemek kalıyor bize de..

Sosyal medyada özellikle gençler doğrusu çok esprili yorumlar yapıyor bunlardan en çok beni gülümseten ‘’Aman başkanı bu gece uyutmayın, rüya falan görür transferleri unuturuz’’ oldu..!

İşin latifesi bir yana artık imzalar bekleniyor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR