Murat Dönmez

Murat Dönmez

Kaliteli golcü olmayınca...

Kaliteli golcü olmayınca...

Hoca değişikliği ile birlikte, bir kıpırdamanın yaşandığı Atiker Konyasporda, yine kaliteli bir golcünün olmaması, takımı 2 puandan etti.

Maalesef, giden hoca ile birlikte yönetim, bu anlamda sınıfta kaldı. Kimsenin adını, şanını bilmediği sıradan oyuncuları Konyaspor'a kazandıranlar, kafalarını ne kadar taşa vursalar da; atı alan Üsküdar' ı geçmeye başladılar.

Bu hafta sonunda;  ülkemize gelen, yaşları itibariyle "emekli "sayılan  ama ne olursa olsun kaliteleri, belli olan Antalyasporlu Samuel Etoo, Alanyasporlu Wagner Love ve Başakşehirli  Emmanuel Adebayor'un takımları için yaptıklarını görünce biz dövünmeye devam ediyoruz.

2 sezon önce; Etoo gibi kaliteli bir topçunun ülkemize geldiğinde, Konyaspor'u yönetenlerin böyle bir topçu almak yerine "O Eto'o Konya'ya gelecek" demeleri  dün gibi kulaklarımda çınlarken, o cümleleri kuranlarının kulaklarının nasıl çınladığını da tahmin edebiliyorum.

 Mehmet Özdilek'in geldiği günden buyana yaptığı açıklamalarda ileride bir sorun yaşıyoruz. Devre arasına kadar bu futbolcularla idare edeceğiz, en az 2 golcü alacağız demesi de Antalyaspor maçının özetiydi.

Samuel  Et'oo topu topu 2-3 kez topla buluştu, birini golle değerlendirdi. Takımına deplasmandan altın değerinde bir puan ile 700 bin TL'ye yakın kazandırdı.  Alanyasporlu Wagner Love'de, geçen sezondan buyana takımını sırtlayan oyuncu. Başakşehirli Emmanuel Adebayor'da zaten görevini eksiksiz yapan isimdi.

Gelelim Konyaspor'a...

Alınan sonuçlar Atiker Konyaspor'u iyice darboğaza sokuyor. İlk yarı sonuna kadar bu çileyi çekeceğiz başka yolu yok.

Kalan haftalarda mecburen eldeki oyuncularla yola devam edilecek.  Ara transferin başladığı ilk gün, Konyaspor'a en az 2 kaliteli golcü ile orta sahaya mutlak suretle bir oyuncu alınmalı. Mevcut golcülere de! nezaketen teşekkür edilip gönderilmeliler. Yönetim,  transfer döneminde yaptığı bu hataları telafi etmek için, Mehmet Özdilek'in bire bir istediği-isteyeceği oyuncuları para-pul hesabı yapmadan çözüme ulaştırmak zorundalar. Aksi takdirde para-pul  muhasebesi yaparlarsa, bundan en çok zararı da kendileri görürler...

Maça gelince, aslında 6 puanlık bir maçtı.  3 puan seyirciye verilecek en güzel hediye olacaktı.  Daha da önemlisi takımın üzerindeki karabulutların dağılması ve gelecek adına umutların artması olacaktı. Ama yine olmadı...

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR