Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kartal Eskişehir'de uçtu 3.sıraya kondu

Kartal Eskişehir'de uçtu 3.sıraya kondu

Eskişehirde oynanan zorlu Fenerbahçe maçında muhteşem bir galibiyete imza atan Konyaspor taraftarlarını sevince boğdu. Bitirici Bytyci müthiş ortaladı, Muhammet muhteşem kafa golüyle zaferi getirdi.
Maça fırtına gibi başlayan taraf olan Konyaspor, sağlı sollu ataklarla topa daha çok sahip olan pozisyonlar yakalayan hatta rakip hocaya oyun içinde özellikle savunmada sistem bile değiştirten Konyaspor puanını 8 yaparak ligde haftayı 3. sırada tamamlamayı da başardı.
23'de Fenerbahçe Valencia kırmızı kartla atılınca 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını artıran Konyaspor çok fazla ofsayta düşerek yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi belki ama 45 dakikada oldukça güzel futbol sergiledi ve devre golsüz tamamlandı.
2. yarıya da son derece kontrollü başlayan ve rakibinin pas trafiğini etkili savunması ile ekarte eden İlhan Palut'un talebeleri oluyordu.
Adil Demirbağ'ın ikinci sarıdan atılması oyunda tamamen dengeleri elinde tutan Konyaspor'un oyun planlarını biraz etkiledi bu kırmızı sonrası sahanın iyilerinden Rahmanovic yerini Uğurcan Yazgılı'ya bıraktı. İlhan hoca daha sonra rakip baskısı artıp takım ileriye gidemeyince Muric'i çıkarıp Endri Cekici'yi oyuna aldı.
Bu değişiklik ile ileriye ilk çıkışında muhteşem bir gol bulduk 66'da. Soldan olağanüstü bitirici bir orta yapan Bytyci Muhammet Demir'in harika kafa vuruşunda top ağlara taraftar da havalara uçuyordu..
Fenerbahçe karşısında son derece etkili bir savunma yapan Konyaspor rakip hoca Jesus'a sistem değişikliği bile yaptırdı maç içerisinde. 6 dakika uzayan maçta gülen taraf olan çok çile çekerek Eskişehir'e gelen cefakar Konyaspor taraftarlarıydı.
Konya'dan onlarca minibüs ve otobüslerle Eskişehir'e akın eden taraftarların Eskişehir girişinde uzun süre bekletilmesi hiç şık olmadı neden böyle bir uygulama yapıldı doğrusu anlamak mümkün değil. Ayrıca basın tribünü çevresinin tamamen Fenerbahçe taraftarına nasıl verildiğini de soramadan geçemeyiz..
Muhteşem galibiyeti sonuna kadar hakeden taraf Anadolu Kartalı oldu ya gerisi teferruat olarak kayıtlarda kaldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR