Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Konya Milletvekili durmak bilmiyor

Konya Milletvekili durmak bilmiyor

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya’nın bir belediyesinin caminin şadırvan tadilatı için gerekli desteği reddettiğini ve belediyenin gerekçe olarak ‘seçmenlere göre hizmet verme önceliği’ni öne sürdüğünü paylaştı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

“BİZİM OY VERENLERE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ VAR”

Baykan isim vermeden bir belediyenin cami şadırvanı tadilatı için kepçe ve kamyon talebine, “Bizim oy verenlere hizmet önceliğimiz var” cevabını verdi.

kose-muhammet-1.jpg

“FİDAN İSTENMİŞ BELEDİYE VERMEMİŞ”

Konya Milletvekili Baykan yapmış olduğu paylaşımda, “Bereketli ovamızın bereketli topraklarının belediye reisi; Bir mahallenizin cami şadırvanının tadilatı için kepçe, kamyon istenmiş ama aldığınız oy sıralamasına göre hizmet götüreceğiniz söylenerek talep yerine getirilmemiş. Hatta cami bahçesine fidan istenmiş oda verilmemiş. İlçe ve belediye ismi niye yazmıyorsun derseniz arkadaşlarımız daha görevlerinde yeniler. Olur ya olanlardan haberleri olmaz filan hele söz konusu cami olunca mutlaka hizmeti yerine getirirler diye düşünüyorum. Haydi, şu caminin işini hallediverin de günaha girmeyin daha fazla. Yoksa Konya Büyükşehir Belediyesi bir dakika da halleder ama görev alanınıza müdahale ediyorlar diye kızarsınız sonra.” notunu düştü.

kose-muhammet-2.jpg

Mehmet Baykan 1 ay gibi sürede bazı belediye başkanlarına soluk aldırmaz oldu.

Mehmet Baykan Konya halkına yakışır bir şekilde gerçekten hakkıyla Konya halkının vatandaşının hakkını meclis kürsülerinden çağırıyor bu performansı Konya her vekilden ister. Ne kadar da hoş bir durum…

Ama bu paylaşımları gören Konya halkı şunu merak eder;

Mehmet Baykan AK Parti Milletvekilliğini 1 dönemdir sürdürmekte, bu güne kadar Konya Belediyesinin içinde olanları neden kamuoyuna duyurmadı, halkın sesi olmadı, bu günlerde neden bu kadar halkın sesini duyuyor’ ’derler.

Sonuç olarak derler, ama yakışanı ve Konya halkının beklentisi de bu.

Konya’nın sesi her zaman Ankara’dan duyulmuştur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhammet Yavaş Arşivi

Meta

28 Haziran 2024 Cuma 00:03
SON YAZILAR