Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor evinde yine mağlup oldu..!

Konyaspor evinde yine mağlup oldu..!

Konyaspor son iki maçını kaybeden Beşiktaş'ı ağırladığı zorlu mücadeleye oldukça diri ve istekli başladı, ne var ki mücadeleden 2-0 mağlup ayrılarak kötü giden rakibine adeta can verdi, evinde 2. mağlubiyeti yaşadı.!

Konyaspor'da Teknik Direktör Stanojevic, yine şaşırtmadığı bir sistem ve kadro ile başladı bana göre yaratıcı bir orta saha eksikliği dakikalar ilerledikçe o kadar kendini belli etti ki..!

O etkili orta saha olsa durum farklı olur muydu?..

Yok ki..!

Hani var ya bir espri..

Olsa dükkan senin..!!

İşte böyle bir ilk yarı geçti iki takımın da ne oynadığını anlayamadığımız..

Bal yapmaz arılar misali mücadele vardı sahada var olmasına da skoru değiştirecek hiçbir aksiyon yoktu ilk yarıda ve tam uzatma dakikaları başlamışken Uğurcan'a çarpan top Konyaspor filelerine gidince hiç de haketmediği şekilde Beşiktaş soyunma odasına 1-0 galip gidiyordu..

Stanojevic 2. yarıya kendi kalesine gol atan Uğurcan'ı çıkarıp Prip ile başladı ve bu değişiklikle sistemi de değiştirdi..

54'te penaltı itirazlarının olduğu dakikalarda faulle rakibini durduran Oğulcan, sarı kartını çıkartmaya hazırlanan hakeme tepkisini abartıp bir de topa vurunca üstüste 2 sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı..

Bu dakikalarda baskısını artırmaya çalışan Konyaspordu ama 10 kişi kalmak ister istemez belki kağıt üstünde çok iyi hazırlanan ama sahaya hiç yansıtılamayan planları da altüst ediyordu haliyle..!

63'te Aboubakar öyle hareketlerle ceza sahası içerisinde hareketler yaptı ki Konyaspor defansı baktı kaldı o da rahatça topu filelere taktı..!

Oliveira ve Soner yerlerini Emrehan ile Cicaldau'ya bırakırken özellikle Oliveira'ya taraftarların tepki göstermesi dikkat çekiciydi hiç etkili olamadığı gibi top ezmesi çoktu doğrusu..

Ahmet Oğuz ve Marlos da yerlerini Cebrail ve Yunus girdi ama Konyaspor mücadelede hiç varlık gösteremediği 90 dakikadan 2-0 mağlup ayrılarak evinde Rize'den sonra Beşiktaş'a da yenilerek ağır bir darbe daha yedi..

Gidişat hiç de iyi değil, önceki yazılarımızda vurguladığımız ders alma durumlarını artık çok geçtik Anadolu Kartalı'nda biran önce farklı adımların atılması gerekiyor..!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR