Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor puanla bitirdi

Konyaspor puanla bitirdi

Konyaspor İstanbul deplasmanında ligin son maçında Beşiktaş karşısında 2-0 geriye düştüğü mücadelede 3-2 öne geçti ancak hakemin enteresan kararları sonrası maçtan 3-3 ayrıldı sezonu 51 puanla 8. sırada tamamladı.

Beşiktaş'ın lig 2.liği adına son derece önem verdiği maça hızlı başlaması bekleniyordu ve öyle de oldu 4. dakikada oldukça dar açıdan olsa da Jetson'un golü ile mağlup duruma düşen Konyaspor, bu gole tepki verme adına çok mücadele etti..

İlerleyen dakikalarda tam bir orta saha mücadelesine dönüşen oyunda özellikle ceza sahasına girmekte güçlük çeken Konyaspor buna rağmen topu iyi kovaladı..

41'de farkı 2'ye çıkaran Beşiktaş'ın o golünden önce Michalak'a faul var mı yok mu tartışmaları yaşanırken, VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılınca büyük hayal kırıklığı yaşandı doğal olarak..!

İlk yarının uzatmaya gittiği dakikalarda, 47'de komplike gelişen güzel atakta Pozuelo'nun topuk pasında Oğulcan çok zordayken öyle güzel bir gol attı ki Konyaspor'un da maçtaki ilk şutu olan o top ağlarla buluştu durum 2-1'e geldi..

Maçın 2. yarısına Michalak'ın yerine Mahir Emreli ile başlayan Konyaspor bu oyuncunun çok güzel vurduğu kafa golüyle müsabakada 2-2'yi yakaladı.

51'de de Pozuelo öyle güzel bir gol attı ki doğrusu Beşiktaş tribünleri bile kıskandı..

Marlos'un akıl dolu pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Pozuelo dar açı olsa da fileleri görmeyi başardığı o golle takımını da 3-2 öne geçirmeyi başardı..

2-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir reaksiyon gösteren Konyaspor bir an da 3-2 öne geçiyordu ve çok da iyi mücadele ediyordu..

Beşiktaş'ın evinde mağlup olmasına adeta içi elvermeyen hakemin saçma sapan kararlarını izlediğimiz dakikalar yaşandı bu gollerden sonra..!!

Buna rağmen son derece disiplinli bir şekilde mücadelesine devam etti Konyaspor..

62'de Tayfur skorda dengeyi sağlayan o enteresan golü attı..

Hakemin enteresan kararları bir de 61'de sarı kart gören Oğulcan'ın değmese de 2. sarıdan 65'te 2. sarıdan kırmızı kararı gerçekten inanılmazdı..!!

Geriye düştüğü mücadelede 3-2 öne geçtikten sonra hakemin enteresan kararları ile karşı karşıya kalan Konyaspor iyi mücadele etse de durum 3-3 olduktan sonra 19 yaşındaki Niko Rak'ı oyuna aldı..

Burada Rak'ın girişi ne kadar güzelse de iyi oynayan Pozuelo'nun alınışı bana göre inanılmaz kötüydü!

İlerleyen dakikalarda da yine enteresan bir kararla Moreno ve Diouf oyundan alındı yerlerine Yasir ve Muriç dahil oldu..!

Kora kor mücadele sergilendi son dakikalarda..

10 kişi kalsa da o kadar diri bir görüntü verdi ki Konyaspor gerçekten muhteşemdi..

90'da kale önünde müthiş mücadele sergilendi, akabinde uzatma dakikalarında Sehic adeta panter gibi uzandı golü kurtardı..

Mücadelede 3-3'lük sonuç alınırken, puanını 51'e yükselten Konyaspor ligi 8. sırada tamamlamış oldu..

Tebrikler Anadolu Kartalı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR