Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'da soru işaretleri!

Konyaspor'da soru işaretleri!

Konyaspor'da an itibariyle o kadar çok soru işareti var ki cevaplanması gereken, bu sorular doğrusu taraftarlar arasında da birçok açıdan endişeli bir beklentiye neden oluyor.

Yönetim ?

Şu anda en büyük soru işareti mevcut yönetimin devam edip etmeyeceği, çünkü gelir gider dengesi, dövizin geldiği nokta, kulübün adeta elini kolunu bağlayan en büyük yük. Bu durum mevcut borçlara transferlerle yenilerinin eklenmesinin önünde kocaman bir engel.

Gelirlerin her geçen gün azalması ve bu durumda kulüp yönetmenin neredeyse imkansız hale geldiği noktadayız, bu tüm Anadolu kulüpleri için geçerli.

En çok üzüldüğüm de bir önceki sene 145 milyon yayın geliri elde edilirken, bu sezon yayın gelirinin 75 milyon 422 bin liraya düşmesi ki bu apayrı bir sıkıntı..!

Dolayısıyla mevcut yönetim de öncelikle bu mali yükün altından kalkabilmenin ve olası desteklerin net bir şekilde belirlenmesi adına şu anda beklemeye çekildi.

Yani..?

İşin yanisi şu:

BİR MURAT KURUM ARANIYOR

Son seçimler sonrası Konyalı 4 bakan ile temsil edildiği manşetlere taşındı, özellikle sosyal medyada elden ele yayıldı malumunuz ama doğrusu şu anda Konyaspor yönetimi de tabiri caizse yeni bir Murat Kurum arıyor o bakanlar arasında..!

Çünkü görevi süresince Murat Kurum'un Konyaspor'a yaptıkları saymakla bitmez o kadar önemli destek ve manevi bir güç verdi ki kulübün yönetim kurulu da mevcut şartlarda sağlam adımlar atabilmek adına aynı şekilde destek bekliyor.

Sanırım bu hafta içerisinde durum netleşecektir, duyumlarımıza göre şayet yönetim arzu ettiği o desteği yanında görebilirse devam edecek, bakalım bekleyelim neler olacak hep birlikte göreceğiz..

Hoca ?

Hocanın an itibariyle Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ediyor ki mevcut yönetim devam kararı alırsa zaten transfer listesi de hazır deniliyor, burada her ne kadar soru işareti gibi görünse de olası bir yeni yönetim durumunda elbette hoca da soru işareti olacaktır düşüncesindeyim..

Dedim ya tüm bunlar aşılsa Konyaspor'da soru işaretleri bitmeyecek, çünkü kadrodaki mevcut duruma bakarsak çok transfere ihtiyacımız var..

Yedek kaleci ?

Stoper ?

Libero ?

Orta saha ?

Sol kanat ?

Sağ kanat ?

Santrafor ?

Yani bu kadar soru işaretinin olduğu bir kulüpte üstelik Ağustos ayında da yeni sezonun başlayacağı düşünüldüğünde zaman su misali o kadar hızlı akacak ki, en büyük endişem geç kalınması olacak.. Transfer 26 Haziran'da başlıyor, 15 Eylül'de sona erecek.

Hani bir tabir vardır ateşten gömlek derler, doğrusu günümüz şartlarında gerçekten de ateşten gömlek ortada..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR