Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

KONYASPOR'UN ZOR YILI!

KONYASPOR'UN ZOR YILI!

Futbol başarıya endeksli bir sektör neticede ve alınan her başarısızlık da her yönden etkileşim yaparak yönetimi, futbolcusu, taraftarı, kulüp çalışanı ve dahası tüm şehrin esnafını bile zor durumlara düşürebiliyor ve ne yazık ki Konyaspor da bunu yaşadığı bir zor yılı geride bırakmak üzere..

2023 yılında o kadar zor bir yıl geride bırakmak üzere ki Konyaspor gerek transfer yanlışlıkları gerekse yönetimsel hatalar zinciri içinden çıkılması da zor bir cendereye düşürdü adeta..

Evet zor ama imkansız değil neticede 2023 ne kadar zor ise geleceğe de umutla bakmak gerekiyor..

Bu sezon oynadığı 17 maçtan sadece 4 galibiyet alabilmek 7 kez sahadan boynu bükük çıkmak zorluğu artıran etkendir elbette..

Geride kalan 17 haftanın 9 maçını kendi evinde oynayan Konyaspor bu maçların 3'ünü galibiyetle 2'sini beraberlikle geçebilirken 4 kez de mağlup oldu.

Yani ne kadar daha zor olabilir ki böyle bir tablo karşısında da şaşkına uğramamak elde değil çünkü bir sezon öncesini ligde 3. bitirmiş bir takım yapılan yanlışlar sinsilesi ile ne hallere getirildi üzülmemek de imkansız..

Oysa Konyaspor evinde de deplasmanda da korkulan bir takımdı ama gidenlerin yerinin doldurulamaması bu hallere getirdi, yani transfer deyip geçmeyin şimdi daha zor günler görmek istemiyorsak işi sıkı tutmak nokta takviyeler yapmak zorundayız..

Bir Amir'in yerini bile dolduramadık hala onca transferden hiçbir verim alamamak üstelik kulübün kasasını boşaltan transferler yapılmasına rağmen bu durumlara düşmek, gerçekten izahı zor işler..!

Neticede ara transferde işi sıkı tutup daha zor günler yaşamamak adına sağlam adım atılmalı..

Kolay mı o da zor elbet ama dedim ya daha zor günler görmemek adına yönetime bu zor yolda başarılar diliyorum..

Umarım 2024 güzellikleri beraberinde getirir Konyaspor bu hiç haketmediği durumlardan bir an önce kurtulur..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR