Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Ne yaptın sen Abdülkerim ?!

Ne yaptın sen Abdülkerim ?!

İstanbul'un süslü kasaları dolgun, yöneticileri çok zengin ama bir o kadar da borç batağındaki ünlü kulüplerini peşinden koşturan, Konyaspor savunması için son derece önemli bir isim olan Abdülkerim sonunda transfer tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.

Konyaspor bu transferden 50 milyon lira civarında önemli bir gelir elde etti.

Dahası olurmuydu ilk başta istenen rakamlara göre belki olurdu ama aslolan böylesi paranın önemli olduğu bir devirde çok değerli bir gelir elbet gerisi lafı güzaf..!

Önemli olan yeni Abdülkerimler yetiştirip satabiliyormuyuz, işte esas mesele orada..

Gelirlerin artmasına rağmen giderlerin de dağ gibi büyüdüğü şu günlerde Abdülkerim bu kulübe bu kadar büyük bir para kazandırdı ya teşekkürler..

Transferin perde arkasında son derece enteresan gelişmeler yaşanması doğrusu beklenmedik durumlardı, keşke yaşanmasaydı, çok da detaya girmek istemiyorum ama ne yaptın sen Abdülkerim diye sormadan da geçemiyorum?.

Neredeyse birbirlerine düşeceklerdi yahu, ne yaptın sen..?!

İşin latifesi bir tarafa, Abdülkerim'in tercihini kullanmasına saygı duymak gerek neticede; bu yaşta parlaması ve iyi bir gelir elde ederek kendisi adına büyük bir aşama kaydetmesi ve en önemlisi kulübüne de para kazandırmasıdır nokta..!

Uzun yıllar kiralık olarak baska kulüplerde ter dök, dön gel terinin son damlasına kadar iyi mücadele et başarılı ol ve güzel bir paranın kulübün kasasına girmesini sağlayarak git, bu vefadır çok değerlidir.

Teşekkürler Abdülkerim..

Şİmdi esas mesele sağlam defansı ile başarıdan başarıya koşan Konyaspor'un savunma hattını yeniden kurgulama vaktidir..

Rahmetli olan Ahmet Çalık, futbola veda eden Skubiç ve şimdi de Abdülkerim Bardakçı...

Bu isimler Konyaspor'un hem savunmada hem hücumda son derece etkin, komando gibi sağlam askerleriydi kolay kolay yerleri belki dolmaz ama doldurmak, önümüze bakmak zorundayız..

Mesele geleceği iyi planlamak, yoksa transfer elbet yapılır aslolan uyum sağlamaktır.

En iyi ismi getirirsin de uyum sağlayamazsa sıkıntı büyür, burada İlhan Palut faktörü çok önemlidir ve bizim bildiğimiz İlhan hoca da işini bilir, siz hiç merak etmeyin..!

Şu an en çok merak edilen elbet hangi isimler takviye edilecek ama az daha sabır, çünkü yazdıkça işin rengi de maliyeti de değişiyor o açıdan dillendirmeden ama emin adımlarla ilerleyen yönetimin açıklamasını beklemek gerek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR