Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

ÖMRÜMÜZÜ YEDİ..!

ÖMRÜMÜZÜ YEDİ..!

Fenerbahçe karşısında sahadan 7-1 gibi ağır bir yenilgi ile ayrılan Konyaspor'da bu ağır fatura Hakan Keleş'in yanlış defans tercihleri ve taktiksel hatalarından kaynaklandı..

Konyaspor zorlu Fenerbahçe mücadelesine sözleşmesindeki ilginç hatta absürt madde yüzünden takımla vedalaşıp öncekigün Türkiye'yi terkeden Calvo'nun yerine defansta Kahraman, Uğurcan'ın yerine Ahmet Oğuz ve golcü diye transfer edilen ancak katkı vermekten son derece uzak olan Oliveira'nın yerine de Emrehan Gedikli ile başladı.

Maç son derece enteresan bir penaltı kararı ile başladı desek yeridir 7. dakikada Adil'in müdahalesi ile taban gösteren Dzeko yerde kaldı hakem devam dedi ve oyun sürdü, dakikalarca baya sürdü sonra durduruldu VAR'dan izle tavsiyesi ile ekrana koştu hakem ve penaltı kararına hükmetti neden uzun süre durdu ve o pozisyon öncesi Dzeko ofsayttaydı o neden atlandı anlamak mümkün değil, Fener'in sizin penaltınıza ihtiyacı mı vardı yorumlarına neden oldu..

Bu golle rahatlayan Fenerbahçe karşısında morali bozulsa da elinden geldiğince atak yapmaya çalışan Konyaspor, yanlış 11 yanlış diziliş yanlış taktiklerle ve gereksiz uzun pas tercihleriyle istediğini yapamazken, defans da aşırı cesaretle(!) ileriye çıkarıldı 32'de Adil'in hatalı çıkışı ile ofsayta takılmadan kaleci ile karşı karşıya kalan Dzeko farkı 2'ye çıkaran kolay golü ağlara gönderdi..

Taç atışından gelen topa bu kez Kahraman ıska geçince Dzekoyla buluşturulan topu bu oyuncu kendisinin ve Fenerbahçe'nin 3. golü olarak Konyaspor filelerine gönderdi. 42'de 4, 44'te 5. gol geldi adeta dağıldı Konyaspor..

Bu kesinlikle Hakan Keleş'in defansta yaptığı tercihlerin ne kadar yanlış olduğunun ve özellikle de Fatih Özgökçen yönetiminin enteresan Calvo sözleşmesinin acı faturasıydı..!!

Yanlışlar zinciri 5 golle burunlarından kıl aldırmayanların suratına çarptı..!

Maçın 2. yarısında Kahraman oyundan alındı defansta Oğulcan oyuna dahil oldu. 60'da Cicaldau da yerini Rak'a bıraktı 63'te skor 6-0'a geldi..

Ne oyun disiplini ne taktiksel bir müdahale ne de doğru tercihler vardı değişikliklerde ve adeta dağıtılmaya zemin hazırlandı anlamsız bir şekilde..!

67'de sakatlanan Adil de yerini Nzonzi'ye bıraktı. Daha sonra Muriç ve Yasir de oyuna dahil edildi..

Uğurcan ters bir dokunuşla işleri hepten ters giden Konyaspor'un kalesinde 7. golü görmesine vesile oldu dakikalar 83'ü gösterirken ve 90'da Guilherme sert ve düzgün bir vuruşla Konyaspor'un golünü atarak skoru 7-1'e getirdi..

İnanılmaz gecede tarihi bir fark yiyen Konyaspor taraftarını kahretti ancak esas üzen asırlık çınarı bu hale düşürenlerin hiç ortalarda olmaması sorumluluğu kabul etmemeleriydi belki de ve taraftar da haklı olarak ''Ömrümüzü yedi'' yorumları yapıyordu..!

Gerçekten de ömrümüzü yedi..!

Yazıklar olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR