Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Oyun kötü 1 puan iyi !

Oyun kötü 1 puan iyi !

Sahası ne yazık ki bozulan çim zemin nedeniyle bakıma alınan Konyaspor, rakibi Başakşehir'i Eskişehir'de konuk ettiği maçta 1 puana razı oldu.

Konyaspor'da sahada gözle görülen bir enteresanlık vardı doğrusu ne desem nasıl anlatsam çözemedim, isteksizlik diyemem de iştahsızlık mı desem bazı oyuncuların sorumluluktan kaçması mı desem bilemedim gitti..!!!

Teknik Direktör İlhan Palut, kupa şoku sonrası defansta Ahmet Oğuz ve Adil'e yeniden 11'de forma verirken, ileride ise yine Muhammet Demir ile başlayıp Cikalleshi'yi yedek soyundurdu. Muhammet 45 dakika süresince hiç top tutamadığı gibi hiç etkili de olamadı..

Eskişehir'de az sayıda taraftarının önünde Başakşehir'i konuk eden Konyaspor zorlu maçta ilk tehlikeli atak Zymer ile güzel bir şut sonrası gelirken top az farkla auta gitti belki ama avrupa eleme maçında şut dahi çekilememiş olması geliyordu hemen akıllara. Sonrasında ise maç orta saha mücadelesi şeklinde geçmeye başladı ki iki takım da birbirini fazla zorlayamadı..

Zymer'in şutu haricinde koskoca 45 dakikada tek bir pozisyon dahi üretilememesi, ürkek futbolun eseriydi ne yazık ki bu da avrupa maçı faciasının bir yansımasıydı belki de..

İlhan hoca bu 45 dakika süresince orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 2. yarısında herhangi bir değişikliğe gitmedi oysa Muhammet Demir ve Rahmanoviç oldukça aksıyorlardı bana göre..

Bu yarıya Başakşehir daha hızlı başladı belki ama yine ilk tehlikeli atağı geliştiren de Konyaspor oluyordu ne varki gol atma başarısı gösterilemedi.

58'de Muhammet Demir çıktı Cikalleshi girdi Michalak da aynı dakikada yerini Amilton'a bırakıyordu alışıldık şekilde..!!

Yeni transferler yerine bu tercihi anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu..

Konyaspor, 86'da boş kaleye Rahmanoviç ile atamadığı bir pozisyon yaşadı ki anlaşılması imkansızdı.

Zor geçen maçta Konyaspor da 1 puana razı olmak zorunda kaldı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR