Seda Erciş

Seda Erciş

Telafisi olacak mı?

Telafisi olacak mı?

Ligin 7. haftasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u kendi sahamızda ağırladık. Dev Kartallar için hedef maç olarak gösterilen bir müsabakaydı. Ligin yeni ekibi ve bizim açımızdan en yakın rakibimiz olan Yeşilgiresun’u yenmek için sahaya çıkmıştık. Karşılaşma öncesi her şey yolunda gözüküyordu. En azından bizim için.

Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve hemen ilk dakikalarda 7-0 geriye düştük. Plisnic ve Tucker’dan sayılar bulsak da maçın içine giremedik. Hem savunmada hem de hücumda istediklerini sahaya yansıtmayan takımımız ilk çeyreği 17-9 geride kapattı. İkinci çeyrek için pek farklı şeyler yazamayacağım. Yeşilgiresun kaçtı biz kovaladık. Tucker ve Brazelton’un sayıları ile ayakta kalmaya çalışsak da işler iyi gitmedi ve devreyi 37-31 geride kapattık. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf biz olduk. Yavaş yavaş geriden gelerek öne geçmeyi başardık. Tabi ki Tucker, Brazelton ve Jefferson’un önderliğinde.

Son çeyreğe ise kabus gibi başladık. Yine 13-0’lık bir seri yakalayan rakibimiz, potamıza oldukça etkili geldi. Dev Kartallar, maçın sonuna doğru toparlanır görüntüsü verse de sonuca etki etmedi ve Yeşilgiresun ekibi karşısında sahadan 81-76 mağlup ayrıldı. Kabus gibi başladığımı maçı yine aynı şekilde bitirdik.

Mağlup olmamızda birçok etken olsa da asıl kötü basketbol oynayan taraf biz olduk. Evimizde kazanmamız gereken bir maçı kötü bir şekilde kaybettik. Daha yolun başındayız ve Bu maçların telafisi olacak mı diye soracak olursanız. İzleyip göreceğiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR