Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

UMUT BULUT'U..!

UMUT BULUT'U..!

Konyaspor alınan kongre kararının ardından günlerdir süregelen belirsizlik sonunda yerini umut bulutuna bıraktı ve işadamı Adem Bulut başkan adayı olarak ortaya çıktı.

Kendisi ile telefonla görüştüm, gayesinin Konyaspor olduğunu dile getirdi..

Halen görevi süren yönetim kurulunda da As Başkan olan Adem Bulut, cuma günü itibariyle en iyi listeyi oluşturma adına büyük bir gayretin içerisine gireceğini vurduladığı görüşmemizde Konyaspor'un bulunduğu durumdan biran önce düzlüğe çıkması için çaba gösterecek bir ekip oluşturulacağına inandığını ifade etti.

Hayırlısı olsun..

Konyaspor gerçekten günlerdir süregelen belirsizliği sonunda aştı ve net bir aday ortaya çıktı.

Nihayet dediğimiz bu gelişme elbette Konyaspor için son derece sevindirici..

Şimdi gün birlik olma günü ve 20'sinde gerçekleştirilecek olan kongreye tam katılım sağlanması gerekiyor.

Oluşturulacak listede kimler olacağı konusunda da başta mevcut yönetimde de görev alan Ömer Korkmaz olmak üzere bazı eski yöneticilerin de elbirliği ile bir çaba içerisinde çalıştıklarını öğrendim..

Bu son derece sevindirici bir gelişme çünkü hem geciken hem de yıl sonuna kadar ödenmesi gereken çok yüklü bir para gerektiren borç var ortada ve bu da ancak güçlü bir yönetimin sağlayacağı sıcak para ile olabilir.

Konyaspor'un kaderini beliryecek olması açısından da bu ağır yükü taşıyabilecek bir yönetim kurulu oluşturulması en büyük dileğimiz..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR