İbrahim Çiçekçi

İbrahim Çiçekçi

Yeni başlangıçlar, yeni hedefler…

Yeni başlangıçlar, yeni hedefler…

Konya basınında neredeyse 10 yılı geride bıraktım. Hamd olsun bu meslekte çok değerli kurumlarda çok değerli isimlerle çalışma fırsatım oldu.

 *** *** ***

Milli ve manevi değerlerimize olan sadakatimiz ile dürüst, ilkeli, yalansız doğru haberler ve yazılar yazmaya gayret gösterdik.

*** *** ***

2014 yılında Konya basının bugüne kadar uzak kaldığı bir rotaya yani ‘Sanayi’ye yöneldim. Bir gazeteci şehveti ile gördüm ki sanayi bir haber deryasıymış. Aynı anda hem manşetler, hem yazı dizileri, hem köşe yazıları, özel röportajlar çıkartarak Konya sanayisinin markalarını gündeme taşıdık.

*** *** ***

Herkes bilir ki, bu şehirde her şey sanayide döner. Bugün iktidar partisinin il başkanı sanayicidir, bugün Konyaspor’u sanayi yönetir, bugün birçok STK’nın başındaki adam sanayicidir. Yani bu şehre sanayi yön verir.

*** *** ***

Dolayısıyla sanayide açtığımız kapı bizi hem siyasi gündem hem ekonomik gündem hem de spor gündeminin içerisine aldı.

*** *** ***

Çok şükür güzel dostluklar edindik, güzel bağlantılar kurduk, yaptığımız işlerle takdir topladık. 1. kuşak yöneticilerden 3. kuşak yöneticilere kadar birçok patronun ‘güvendiği gazeteci’ olduk. Bu güveni boşa çıkarmadık.

*** *** ***

Türkiye’nin, Konya’nın yeni ve büyük hedeflerle girdiği 2020 yılına şahsım da yeni başlangıçlarla girdi. Konya’nın önemli basın kuruluşlarından Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emrullah Nergiz’in daveti üzerine Yazı İşleri Müdürü ve Yayınlar Koordinatörü olarak göreve başladık.

*** *** ***

İnşallah bundan sonraki süreçte Pusula Gazetesi’nde Konya ekonomisi, Konya siyaseti, Konya sporu, Konya kültürüne yön verecek yayıncılık faaliyetleri yapma gayreti içerisinde olacağız.

*** *** ***

Genç ve dinamik güzel bir ekiple inşallah Allah güzel işler yapmayı nasip etsin.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Çiçekçi Arşivi
SON YAZILAR