Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

Bu terste bir işlik var!

Bu terste bir işlik var!

Cumartesi günü Fenerbahçe ile çok zor bir maça çıkacak Konyaspor. Akhisar’a kaybeden Fenerbahçe bu maçta telafi peşinde olacaktır. Konyaspor da artık taraftarın gönlünü almak için sahaya çıkacaktır. Çünkü bu başarısız sonuçlar en çok, varını yoğunu ortaya koyan büyük Konyaspor taraftarını üzüyor. Konyaspor sahada kaybediyor ama onlar, ister içeride olsun ister dışarıda, tribünde asla kaybetmiyorlar. Bu sene şüphesiz Türkiye’nin en iyi taraftarı. Fenerbahçe maçına da çok farklı hazırlanıyorlar, tribünde güzel şovlar olacak yine. Takımın da bu şova ayak uydurup en kötü ihtimalle bu maçtan beraberlikle ayrılması gerekiyor.

Fenerbahçe’de Volkan ve Caner önemli eksiklikler. Konyaspor’un ise en önemli eksiği iyi bir golcüsünün olmaması. Bu yüzden Djalma ve Torje’nin kanatlardan içeriye iyi bindirmesi, Uğur İnceman ve Ali Çamdalı’nın da onları iyi beslemesi gerekiyor. Savunmada da Selim Ay geçen haftaki gibi olmazsa ve Kokalovic de gününde olursa Fenerbahçe’den puan almak zor olmaz. Akhisar yaptıysa Konyaspor da yapabilir.

Başkan Ahmet Şan hafta içinde basın toplantısı gerçekleştirdi. En dikkat çekici ifadesi ise “Aykut Hoca bizden santrafor transferi istemedi” cümlesi oldu. Gerçekten komik! Daha Bursaspor maçından önce Aykut Kocaman bize, “Marica hazır olana kadar bir golcü transferini yönetimimizden sabırla ve merakla bekliyorum” demişti.

Yönetim ve Aykut Hoca arasında bir iletişimsizlik, anlaşmazlık olduğu açık. Peki Aykut Kocaman başkanın bu açıklamalarından sonra ne dedi?

“Teknik heyetiyle, taraftarıyla ‘yöneticisiyle’  birlikte ateşle oynamayı seven bir kulübüz” dedi. Bir nevi ültimatom verdi yönetime. Gerçekten “bu terste bir işlik var!”

Yönetim ve Aykut Kocaman arasındaki bu iletişimsizlik devam ettiği sürece sezon sonu Konyaspor’un sıralamadaki yeri ne olursa olsun Aykut Hoca görevine devam etmeyecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR