Seda Erciş

Seda Erciş

1 puan iyidir

1 puan iyidir

Mücadeleye tutuk başlayan temsilcimiz Torku Konyaspor ilk 10 dakika iyi pas yaparak rakibine topu göstermedi. İlk yarının neredeyse tamamına yakınında pasif bir futbol sergileyen Torku Konyaspor’un özellikle hücumda top tutamaması ikinci yarı içinde umut vermiyordu.

İkinci yarı başladığında yine hücumda kötü olan Torku Konyaspor bu kez sadece hücumda değil, savunmada da tat vermedi ve kalesinde pozisyonlar görmeye başladı. Bu pozsiyonlardan en neti Burhan Eşer’in karşı karşıya kaldığı pozisyondu ve Serkan’ın açıyı iyi kapatması sayesinde kalemizde gol görmedik. Sivasspor yerine daha organize bir takım olsaydı karşımızda maçı kaybetmemiz içten bile değildi.

Rakip Sivasspor 10 kişi kaldıktan sonra hücumlarımız daha da şekillenmeye başladı. Ali Çamdalı’nın uzaktan attığı ve kaleci Setkus’un çıkarttığı toptan başka Rangelov ile de çok net bir pozisyondan yararlanamadık. Eğer mücadele 90 değil 100 dakika olsaydı temsilcimiz sahadan 1-0 galip ayrılabilirdi.

Sonuç olarak Sivas gibi güçlü bir deplasmandan 1 puanla ve gol yemeden dönmek bir başarıdır. Rangelov’un ileriki haftalarda daha iyi performans sergilemesini ve dolayısıyla da hücumda daha etkili bir Konyaspor görmek istiyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR