Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

3 puan sevinci!

3 puan sevinci!

Topladığı 2 puanla 3. haftaya evinde Gaziantep maçına çıkan Konyaspor, puansız gelen Gaziantep karşısında zorlansa da 2-0 galip gelerek 3 puana ulaşmayı başardı..

Maç öncesi tribünlerde sergilenen dostluk görüntüleri gerçekten çok güzeldi.

Sağ kanatta yeni transfer Prip Andreasen ile başlayan Teknik Direktör Stanojevic, orta sahada da yine Paz'a ve Yunus Mallı'nın yerine de Cicaldau ile başlamayı tercih etti..

Henüz 5. dakikada golle burun buruna gelen taraf Konyaspor'du bu dakikada arka direkte topu ağlara gönderemeyen Soner adeta saç baş yolduruyordu ama sağlı sollu ataklarla yüklenen takım heran gol umudunu da veriyordu doğrusu ne var ki ilerleyen dakikalarda olay tersine döndü organize atak geliştirmekte çok zorlanan Konyaspor iken direkten dönen bir topu vardı ilk iki haftada sıfır çeken ve şiddetle puana ihtiyacı olan Antep'in de..

20. dakikada Prip'e yapılan hareketin faul olduğunu belirten Stanojevic, itirazdan sarı kartla cezalandırıldı oysa bu pozisyonda hakem Mete Kalkavan hadi faulu görmedi diyelim yan hakem ve hatta 4. hakemin gözü önünde olan pozisyon nasıl es geçildi anlamak mümkün değildi...!

30'da kaleci Bernardoni mutlak golü önleyen ve hatta iki haftanın eleştirilen sağ bek Ahmet Oğuz'da orta sahadan iyi sarkan rakibi ters kademe yaparak engelleyen isim olarak dikkat çekiyordu ilk yarıda..

Müsabakanın 2. yarısına daha istekli başlayan Konyaspor yine de ilk dakikalarda istediği etkili atakları yapamadı, Calvo adeta tek başına rakip atakları durduran kale görevi sergiledi.

60'da Moreno ve Cicaldau ve Prip yerlerini Michalak, Muric ve Yunus Mallı'ya bıraktılar. Bu 3 oyuncu değişikliği ile oyuna müdahale eden Stanojevic takımından gol bekliyordu ve beklediği gol de 68'de geliyordu Guilherme'nin kafasından, Antep uzun süre itiraz ediyordu ofsayt olduğuna dair ve devreye giren VAR golü geçerli sayan kararı veriyordu..

Golden sonra önce Nuriç, hemen ardından Yunus Mallı pozisyonlar buldu ancak değerlendiremediler..

Paz da yerini Oğulcan'a bırakırken, daha derli toplu oynamaya başlayan Konyaspor 3 puan için etkili ataklar da geliştirdi ne varki gol bulamadı..

Hele 89'da tek başına sarkan Michalak'ın kaçırdığı gol inanılmazdı ne varki 90+4'te öyle bir sarktı ki sol kanattan o olağanüstü hızıyla direkt girdiği ceza sahasında Muriç'e verdi bu oyuncu da düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getiren golü atıyor taraftarlarını rahatlatıyordu..

Neticede kazanılan 3 puan çok ama çok önemli..

Oturacak olan bir oyun var zorlanılsa da kazanılan bir maç sonrası tek beklenti artık bir de yırtıcı santrafor eksikliğinin giderilmesi kaldı, hayırlısı diyelim..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR