Oktay Mermer

Oktay Mermer

ADAYLAR belirlendi, sıra SANDIKTA

ADAYLAR belirlendi, sıra SANDIKTA

Tüm partiler 18 Eylül günü adaylarını YSK’ya il sıralamaları ile bildirdiler.

Bu arada aday tanıtımlarını yapanlarda oldu. AK PARTİ aday tanıtım programına bende katıldım.

AK Parti aday tanıtım programında başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, birlik çağrısında bulundu. Hem siyasilere hem de vatandaşlara bu çağrıyı yaptı.

Siyasilere, teröre karşı birlik beraberlik içinde hareket etme konusunda, vatandaşa hangi etnik yapıdan, hangi kökenden olursak olalım, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında beraber yaşamayı, birlik olmayı, kardeş olduğumuzu unutmamamız gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Şimdi sıra milletvekili adaylarına geldi.

18 Eylül günü adaylardan bazılarını hayırlı olsun için cep telefonumdan aradım. Hemen hemen hepsinin telefonu meşguldü. Daha sonra bir kaçı ile yine aramam üzerine görüştüm.  Tebrik ettim, hayırlı olsun dedim.

Aradığım ve ulaşamadığım adaylarımızdan sadece bir milletvekili adayımız geri dönüş yaptı.  Bu geri dönüş yapan vekilimiz aynı zamanda adayımızı da ben her ortamda örnek vekil diye kendisinin haberi olmadan hep övmüşümdür.

Konyalı hemşerimiz, vekilimiz aynı zamanda bu dönemde adayımız, çok samimi ve güleç sesi ile selam verdi, bende aynı karşılıkla selamını aldım. O kadar coşku dolu, o kadar samimi, o kadar sıcak bir insan ki ilk tanıdığımda bile hemen kanım ısınmıştı.

Bu vekilimiz,  sürekli yüzü tebessüm eden, mütevazi, alçak gönüllü, içten, samimi bir hemşerimiz. Telefonda,  sayın vekilim, Allah nazarlardan saklasın, fotoğraf çektirirken bile sağında 3 kişi solunda 3 kişiyi o kadar samimi kucaklıyorsunuz ki, imrenmemek elde değil diye kendisine de söyledim.

Büyüğün küçüğün yanında hatırlı, herkesi kucaklayan, milletin derdine derman olmaya çalışan, ben inanıyorum ki off kelimesini bilmeyen değerli bir vekil ve şimdide aday.

Seçildiği günden itibaren, eş dost hemşerilerimize örnek vekil diye gösterdiğim bu kişiyi merak ettiniz değil mi?

Bende bu meziyetteki adayımızı tanımanız ve kendimize örnek almamız için önceden ismini özellikle vermedim. Çünkü toplumun tamamın bu şekilde nezaket sahibi ve sıcak olmasını, anlayış ve sabırlı olmasını özelliklede bu sıkıntılı dönemde daha çok istiyorum.

Birde bizi temsil edecek vekiller,  bu anlattığım özellikte olursa, hem bizlere hem de gelecek nesillere güzel örnek olmuş olurlar.

O yüzden hep yazdım yinede yazacağım. Seçeceklerinizin sizi temsil kabiliyetlerine bakın. Şu an işyerimize, evimize gelenlere yarın sende beni mecliste kabul edecek misin diye sorun.

Şu an sosyal paylaşımlarda olan, herkese cep telefonları dağıtan bu adaylara, yarın sosyal paylaşımdan, cepten, sekreterinizden size ulaşabilecek miyiz diye lütfen sorun.

Şu anki yüzünüzdeki tebessümü, elimi sıktığındaki samimiyeti, 1 Kasımdan sonrada görebilecek miyiz diye sorun.

Beni temsil edeceksin, benim için mecliste ne gibi projeleriniz var diye bir kere lütfen sorun.

Seçildikten sonra zaman boşluğunda Konya’ya gelip bizlerle şimdi ki geldiğiniz gibi görüşüp, memleketin, bizlerin sorunlarını yine dinleyecek misiniz diye sorun.

Yukarıda övgü ve sevgi ile anlattığım adını şimdi verdiğim vekilimiz, adayımız Sayın Muhammet Uğur KALELİ  gibi olacaksanız buyurun bizde size oy verelim deyin.

Ülkemizin birliği ve düzeni için Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Milli ve Yerli adaylara” oy verelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Oktay Mermer Arşivi
SON YAZILAR