Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

FAİRPLAY; HAK EDENE YAPILIR

FAİRPLAY; HAK EDENE YAPILIR

Sevgili Konyaspor Başkanı Sn. Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri;

Tevazu, densizlikleri sineye çekmek, muhatap olmamak özel hayatta olgunluk sayılabilir, meziyet olarak görülebilir. Ancak sizler Konyaspor’u temsil ediyorsunuz ve ardınızda Konya var.

Göztepe  maçı sonrası protokol tribününde “yobazlar, gidin camiye namaz kılın” diye bağıran bir densizle tartıştığınız haber oldu. Camiye gidip namaz kılmayı yobazlık sayan bir hasta beyinliyle tartışmanız beyhude olmuş. Şahsen muhatap bile almamalıydınız. Ancak, kimliğini tesbit ettirip onu protokol tribününde oturtan yetkililerden gümbür gümbür hesap sormalıydınız. O densizi bir daha tribünlere girme hakkından men ettirmeliydiniz. Konya’dan özür diletmeliydiniz.

Olayları örtbas etmek amacıyla kuru bir özürle yetinen ve ev sahibi ekip başkanı  sıfatıyla ona haddini bildirmeyen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’e teşekkür etmek de ne oluyor?

Centilmence davranarak, susmayı tercih ederek hakkımızın korunacağını düşünüyorsanız yanlış yoldasınız. Bakın, bir İzmir Marşı demecinden nerelere geldik. Süper kupa finali maçı sonrası “makul cezaya razıyız” açıklamaları nelere yol açtı. Ülkemizi temsil ettiğimiz Avrupa Ligi maçları sonrası Pazartesi’ye aldıramadığınız lig maçları ne kayıplar yaşattı. Suskun kaldıkça hakem hataları aleyhimize devam etti. Kısaca ardınızda Konya var ve hakkımızı korumak asli görevinizdir.

16 hafta geçti ve biz kale sahasına taşıdığımız topları üç direk arasından geçirememe alışkanlığımızı devam ettiriyoruz. Galibiyete iki milyon lira verilen ligde beş galibiyet parasına satılan Bajic takımda kalsa yerimiz her şeye karşın gene yukarı sıralardı. Merak ediyorum , mesela Malick Evouna’yı çıplak gözle seyrederek mi aldınız? Seyrettiğinizi sanmıyorum, oluşturulan görüntüleri izleyerek beğenildiğini de sanmıyorum, biz beğenilecek bir hareketini göremedik maalesef.

Sonuçta son iki büyük kupayı müzesine götüren Atiker Konyaspor on altıncı hafta sonunda  14 puanla on  dördüncü. 2016-17 sezonunun on altıncı haftasında yirmi dört puanla yedinci olduğumuzu düşününce onca transfer, tekrar borçlanma  ve bize kalan ara transferler öncesi kabus. Eğer kongreye gidilmeyecekse  belediye başkanımız Sn. Akyürek; lütfen duruma el koyun, yoksa emek emek yüceltilen takıma ve umutlara çok yazık olacak. Saygı ile

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR