Namık Ceyhan

Namık Ceyhan

“HEPİMİZ TÜRKİYEYİZ HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ”

“HEPİMİZ TÜRKİYEYİZ HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ”

                Son dönemde yaşadığımız hadiseler göstermektedir ki hedef Türkiye ve hedef öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri’dir. Bu nedenle bizler hep beraber daha yüksek sesle bir kez daha seslenmeliyiz:

                “Hep birlikte Türkiye’yiz, Hepimiz Mehmetçiğiz” 

                Bundan 94 yıl önce 22 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasında başlatılan Büyük Taarruz öncesi usta şair Yahya Kemal Beyatlı’nın yazdığı şiirde ifade ettiği duyguları bugün de geçerli ve hepimiz bu duaya âmin demeliyiz.

Şu Kopan Fırtına Türk Ordusudur Ya Rabbi!
Senin Uğrunda Ölen Ordu Budur Ya Rabbi!
Ta ki Yükselsin Ezanlarla Müeyyed Namın!
Galip Et, Çünkü Bu Son Ordusudur İslamın
... (âmin, âmin, âmin)

Gerçekten de yaşadığımız yüzyılda İslam dinini en iyi yaşayan ve yaşatan ülke Türkiye’dir. Türk Silahlı Kuvvetleri de bu ülkenin son ordusudur. Güçlü bir ordu güçlü bir ülke demektir. Ordumuz güçlü olursa ülkemizde o kadar güçlü olur. “Güçlü Ordu Güçlü Türkiye” hepimizin hedefi olmalıdır.

Her ne kadar 15Temmuz kalkışmasında yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri kıyafeti giymiş hainler bu ocakta yuvalanmış olsalar da orası bizim için Peygamber Ocağıdır ve kimsenin o ocağa zarar vermesine müsaade etmemeliyiz. Zaten en başta onun gerçek sahibi Yüce Allah(c.c) buna izin vermez.

Türkiye, Dünya üzerindeki coğrafik konumu, tabii güzellikleri, biyolojik çeşitliliği, ormanları, verimli tarım toprakları ve yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile pek çok ülkenin sahip olmak istediği stratejik özelliklere sahip bir ülkedir. Son yıllarda bölgesinde gösterdiği gelişmelerle ve lider ülke olma özelliği ile öne çıkmıştır.

Bu durumdan rahatsız olan emperyalist güçler dün olduğu gibi bugünde Türkiye’nin önünü kesmek için çeşitli piyonlar kullanmaktadır. Bu oyuna alet olan içimizdeki hainler ve uluslararası terör örgütleri taşeronluğunda çirkin yüzlerini her fırsatta göstermektedirler.

Bu şer odaklarının unuttukları ve hesaba katmadıkları nokta şudur ki: Bizler 79 milyon insanımızla hepimiz Mehmetçiğiz. Yediden yetmişe hepimiz Türk ordusunun birer neferiyiz. Gerektiğinde tankların önüne yatar, gerektiğinde silahlara karşı göğsümüzü siper ederiz. Bu asil milletin evlatları vatan için, bayrak için, ezan seslerinin susmaması için canını verir. Şehitlik ölümlerin en şereflisidir.

Evet, bugün en çok ihtiyacımız olan güçlü bir ordudur. Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Başkomutanlığında silahlı kuvvetleriyle, polisiyle, istihbarat örgütleriyle, özel kuvvetleriyle, TBMM üyeleri, siyasi parti mensupları, sivil toplum örgütleri ve yetmiş dokuz milyon insanıyla hep birlikte Şanlı Türk Ordusunun birer ferdidir. İşte bu ordu İslam’ın son ordusudur. Bu ordu Allah’ın izni ile önünde sonunda muzaffer olacaktır,  İnşaallah.

İşte şimdi bize düşen görev öncelikle Genelkurmay Başkanımız Sayın Org. Hulusi AKAR komutasındaki Türk Silahlı Kuvvetlerimize, şanlı ordumuza sahip çıkmaktır. Neticede bu ordu bizim ordumuzdur. İçindeki safraları temizlenmiş bir vücut nasıl daha sağlıklı olur ise bugün içindeki hainleri temizleyen bu müessese de o kadar yeni ve taze bir güçle yurt savunmasında yerini almaktadır.

Bundan sonra daha da ihtiyacımız olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Mehmetçiğimize moral olması için yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Gününü büyük bir coşku ile kutlamalı ve hep beraber bir kez daha haykırmalıyız: “Hepimiz Mehmetçiğiz” Kalın sağlıcakla.

ÇEVRECİ SÖZÜ: Milletin İstiklâlini Yine Milletin Azim ve Kararı Kurtaracaktır

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Namık Ceyhan Arşivi
SON YAZILAR