Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Kartal çok keyifli

Kartal çok keyifli

Deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşan Konyaspor rahat ama güzel oyun sergilediği mücadeleden 3-0 gibi net bir galibiyetle ayrılarak adeta keyifli bir sahil tatili yaptı geldi taraftarlarını mutlu etti.

Adil'in yeniden formasına kavuştuğu, sağ kanatta Michalak sağ bekte ise Cebrail'in yer aldığı ayrıca Mame Diouf'un da yedeğe çekildiği ve yerine Mahir Emreli'nin ileride başladığı maçta rakibine oranla daha istekli ve arzulu başlayan taraf da Konyaspor'du.

15'te arkadaki boş pozisyondaki arkadaşını çok iyi gören ve harika bir asist yapan Cebrail'in al da at pasını geri çevirmeyen Pozuelo kalecinin ayakları arasından topu filelere göndererek kendisine güvenenleri mahçup etmedi takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Michalak'ın da net bir fırsattan yararlanamadığı ilk yarının ilerleyen dakikalarında vites düşüren Konyaspor, daha atak oynamaya başlayan Alanyaspor karşısında iyi savunma yaparak rakibine pozisyon vermedi.

Mücadelenin 2. yarısına da tıpkı ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan ve önce Michalak ardından da pozisyonlar bulan ancak değerlendiremeyen Konyaspor yine de oyuna ağırlığını daha fazla koyarak 2. golü attı.

Bu kez sol kanattan gelişen atakta Guilherme'nin asistinde Soner Dikmen takımının 2. golünü ağlara gönderen isim oluyordu..

Deplasmanda 2-0 öne geçen Stanojeviç 64'te Mahir Emreli'yi oyundan aldı Diof'u sahaya sürdü. Bu değişiklik ile galibiyeti perçinleyecek goller istediğini ilan eden bir görüntü verdi dersek yanlış olmaz sanırım, belki de inceden bir mesaj yolladı bir yerlere..!

Kaleci Sehic de durum 2-0 olduktan sonra 3 önemli pozisyon bulan Alanyaspor'a gol izni vermeyen kurtarışlarıyla öne çıkan isim oldu..

74'te Pozuelo önünde bulduğu topa vurdu savunmaya çarpan top kalecinin bakışları arasında ağlara gitti Konyaspor 3. golü buldu.

Maçın son bölümlerinde Alanyaspor'un golü VAR'a takıldı bu pozisyonda biz Sehiç nazara geldi diye söylenirken..!

Stanojeviç Pozuelo, Moreno ve Michalak'ı yanına alarak Oğulcan, Mehmet Ali ve Muriç'i oyuna dahil ederek değişikliğe gitti.

Deplasmanda son 3 maçta rakibine mağlup olan Konyaspor, bu kez rakibi karşısında 3-0 galip gelerek rövanşı da alıyordu adeta..

Gelecek haftayı bay geçecek olan Konyaspor bu net galibiyetle keyifli bir Alanya tatili de yapmış oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR