Rasim Atalay

Rasim Atalay

Konya’da Selçuklu haftası

Konya’da Selçuklu haftası

Seçim sathi mahalline girmiş olduğumuz bugünler tatlı bir telaşla birlikte ciddi bir yoğunluğun da olduğu dönemdir.

Geçtiğimiz seçim dönemlerinde olduğu gibi bu dönem de bizim için bir hayli yoğun, yorucu geçiyor. İşini seven, işinin yoğunluğunu ve yorgunluğunu umursamıyor.

Bizim için de programlar, organizasyonlar, davetler, misafirler, ziyaretler ile dolu dolu bir dönem yaşanıyor.

Bu çerçevede hafta başında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan’ı, meclis üyelerini ve Selçuklu Belediyesi’nin basın ve halkla ilişkiler birim müdürü dostlarımızı ve çalışanları gazetemizde ağırlamıştık.

Geride kalan 5 yılın genel bir değerlendirmesini yaptığımız görüşmede, önümüzdeki 5 yıla ilişkin de bazı tüyolar almıştık.

Salı günü, Selçuklu Belediyesi’nin toplumun en temel yapı taşı olan aile müesseseni korumak, aile içinde oluşabilecek sorunlara çözüm üretmek, aile kültürünü geliştirmek ve sürekli kılmak üzere yapılmış olan Bedir Mahallesi’ndeki Selçuklu Aile Gelişim Merkezi’nde Başkan Pekyatırmacı ile biraraya gelerek seçimden ve seçim sürecinden bağımsız bir şekilde aile üzerine konuştuk.

Sonrasında Çarşamba günü Ahmet Başkan ve beraberindeki ekibi Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde misafir ettik. Dostane ve samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulduğumuz Başkan, düne işaret etmiş ve Selçuklu’da geride kalan 5 yıllık zaman diliminde neler yaptıklarını tüm ayrıntılarıyla anlatacaklarını ifade etmişti.

Dün de yine Selçuklu Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Ahmet Pekyatırmacı’nın misafiriydik. Ahmet Başkan’dan, Türkiye Yüzyılı’na Selçuklu İmzası başlığıyla Selçuklu’da geride kalan 5 yıllık süreçte temel belediyecilik hizmetlerinin yanında gönül belediyeciliği mottosuyla eğitimden sağlığa, turizmden kültüre, sosyal işlerden fiziki yatırımlara kadar pek çok alanda Selçuklu Belediyesi’nin yaptığı yatırım ve hizmetleri dinledik.

Başkan Pekyatırmacı, önümüzdeki 5 yıla ilişkin de bir bakış açısı ortaya koydu. Tüm bu detaylara girersek çıkamayız. Zaten bana ayrılan alan da bunları anlatmaya yetmez. Mesai arkadaşlarım gazetemizde ve haber sitemizde tüm detayları ile paylaştılar.

Aynı günün akşamında ise ülkemizi ve Selçuklu Belediyespor Kulübü’nü 2023 yılında gururla temsil eden sporcular için “2023 Yılı Başarılı Sporcular Ödül Töreni” programı tertip edildi. Bizim için Selçuklu ile başlayan hafta Selçuklu ile nihayete ermiş oldu.

LİSELİ GENÇLERİN ÖMER

KORKMAZ’DAN BİR İSTEĞİ VAR

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü galibiyetiyle moral depolayan Tümosan Konyasporumuz pazartesi akşamı Beşiktaş’a konuk olacak. Konyalı gençler Konyaspor’u gönülden seviyor.

Özellikle liseli gençlerin içinde büyük bir Konyaspor sevdası var. Geçtiğimiz günlerde Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ile Selçuk Üniversitesi Rektörü arasında imzalanan “Konyasporun Birleştirici Gücüne Sen de Katıl” başlıklı protokole ilişkin habere liseli gençler adeta yorum yağdırdı.

Anlaşılan iyi organize olmuşlar…

Seslerini bir de bizim duyurmamızı istediler.

Konyaspor’u daha yakından takip etmek ve geride kalan iç saha maçlarından hiç birini kaçırmamak istiyorlar. Bunun için de kulüpten bir ricaları var. Geride kalan iç saha maçlarının tamamında takımlarının yanında olmak ve destek vermek için kendilerinin bütün maçlara davet edilmesini, passoligi olan bütün liseli gençlerin stada ücretsiz girmesini sağlayacak bir altyapının oluşturulmasını talep ediyorlar.

Biz elçiyiz, aracıyız… Buradan duyurmuş olalım. Umuyorum ki Ömer Korkmaz ve diğer yöneticiler bu konuda gereken çalışmayı yürütecek ve gereğini yapacaklardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Rasim Atalay Arşivi
SON YAZILAR