Ali Dutal

Ali Dutal

MAHCUBUZ         

MAHCUBUZ         

   Yüceler yücesi, tüm övgülerin övgüde kifayetsiz kaldığı Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşriflerinin seneyi devriyesine girmiş bulunmaktayız.

-Ey Allah’ın Resulü!

Zat’ı şerifinize layık ümmet olamamanın ezikliği içinde manevi huzurunda mahcubiyet içindeyiz.

-Mahcubuz!

Ümmet, ümmet olma şuurunu kaybetmiş, birlik beraberlikten uzaklaşarak küffarın istilasına uğramıştır. İslam coğrafyasında kanlar sel olup akmakta; bombalar, füzeler Müslüman canına kastetmektedir.

-Mahcubuz!

-İslam’ın son kalesi Osmanlının varisi Müslüman Türk Milleti, her türlü araçla İslam’dan uzaklaştırılmaya çalışılmakta; geçici dünyanın gizemine kaptırılarak ebedi dünyası unutturulmaktadır.

-Mahcubuz!

-Zina, riba, içki, kumar gibi büyük günahlar aleni işlenir hale gelmiş; en acısı bu büyük günahlar meşrulaştırılmıştır.    

-Mahcubuz!

-Bir takım haddini bilmezler sünnetlerini etkisiz kılmak için kitabımız Kur’an-ı Kerim’in hilafına “Kur’an Bize Yeter” diyerek; Yüce Zat’ı Şerifinize saygısızlık içerisindedirler.

-Mahcubuz!

Zatı Şerifinize salavat getirilmesine “YAĞCILIK” diyen hoca kılıklı densizler televizyonlarda kol gezerken, itibar görürken bunlara tepki göstermesi gereken kurum ve kuruluşlar sesini çıkarmamaktadır.

Oysa ki Hadis-i Şeriflerinizde;

Şefaatime en layık olan, bana en çok salât okuyandır. (Tirmizi)

Yanında anıldığım halde bana salavat getirmeyenin burnu sürtülsün. (Tirmizi)

Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir. (Tirmizi)”  .

Her gün yüz defa salavat getiren, münafıklıktan ve cehennem ateşinden uzaklaşır ve kıyamette şehitlerle beraber olur. (Taberani)

Bir kimse, bana salavat getirdiği sürece, melekler de, onun için istiğfar eder; artık isteyen az, isteyen çok salavat getirsin.(İ. Ahmed)” buyurmaktasınız.

-Mahcubuz!

Yine kendilerini Müslüman olarak tanımlayan kimi çevreler Zat’ınızın kati emirlerinin hilafına “Eshabı” nın bazılarına dil uzatmaktadırlar.

-Mahcubuz!

Camilerimiz boş, hatta bomboş; Müslümanlar cemaati hafife aldıkları gibi namazdan da uzaklaşmışlar; namaz kılanların sayısı çok azalmış; namazlarını kılmadıkları yetmiyormuş gibi namazı itibarsızlaştırmanın çabası içerisine girmişlerdir.

-Mahcubuz!

Cami imamlarımız tatil günleri evlerinde oldukları halde “izinliyim” gerekçesiyle cemaate iştirak etmedikleri gibi mahcubiyet bile duymamaktadırlar.

-Mahcubuz!

Müslüman kızları tesettürden uzaklaşarak Zat’ınızın lanetlediği “giyinik çıplak” hali içerisinde büyük çoğunluğu pantolon ve buna benzer giysiler giymektedirler.

-Mahcubuz!

Mahremiyet ortadan kalktı; kadın erkek aynı ortamı paylaşmakta; bu duruma karşı olanlar ise suçlanmaktadır.

-Mahcubuz!

-Mahcubuz Ey Allah’ın Resul’ü mahcubuz!

Mahcup olacak o kadar çok halimiz var ki anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır.

Ahir zaman ümmeti olmak ne zormuş ey Allah’ın Resulü; hoca kılıklı adamlar vasıtasıyla iman ve esaslarına öyle bir saldırı var ki, ümmet dinden uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır.

Ey merhametlilerin merhametlisi; ey şefkatlilerin şefkatlisi Efendimiz (sav); mahcubiyetimizi kabul ette bu ümmeti ŞEFAATİNDEN mahrum etme!

 

    

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Ali Dutal Arşivi
SON YAZILAR