Selçuk Karaman

Selçuk Karaman

Savaşı Zenginler Çıkarır…

Savaşı Zenginler Çıkarır…

 

Milattan önce 220 yılında Orta Asya’da kurulan ilk Türk devletinden bu yana eli silah tutmayan, başka din, dil, ırk ve millete dahi tek bir ok atmayan asil Türk askerinin kılığına giren hainlerin kendi halkına kan kusturduğu kara bir gün…

Ve kara bu günü aydınlatarak adını tarihe altın harflerle yazdıran asil Türk milletinin Zaferi, 15 Temmuz…

Kazanılan bu şanlı zaferde bakıyorsunuz herkes kahraman,

Sosyal medyada demokrasi nöbetlerinde çekilen boy boy fotoğraflar kahraman edasıyla yayınlanıyor, “15 Temmuz ben de nöbetteyim “ sözlerinin yazıldığı bol bol profil resimleri paylaşılıyor…

Kimse kusura bakmasın kahramanlık bu değildir

Ölüm kapıya geldiğinde ona göğüs germek mangal gibi bir yürek ister. Terör bölgesinde vatani görev yapan biri olarak bu durumu çok iyi bilirim.

Kahramanlık, 15 Temmuz gecesi Türk askeri kılığına girmiş acımasız haçlı askerleri karşısında elinde sadece bayrağı, göğsünde imanı ile kahramanca dimdik durup “Sen ülkemi işgal edemezsin” diyenlerindir.

Kahramanlık, vatanını milletini seven, kalpleri vatan aşkıyla çarpan asker ve polislerimizin gösterdiği üstün mücadeledir.

Kahramanlık, araç kullanmayı bilmeyen Şerife Bacı’nın kamyonu sürüp meydanlara insan taşımasıdır.

Kahramanlık, tankın önüne set gibi durmak, F16 savaş uçağına levye atabilmektir.

1919’da başlayan Birinci Kurtuluş Savaşında nasıl fakir, fukara halk büyük kahramanlıklar gösterip zafer kazandıysa 15 Temmuz 2016 İkinci Kurtuluş Savaşında da aynı şekilde orta gelirli ve fakir halkın büyük çoğunlukta olduğu kahramanlar bu zaferi kazanmıştır.

Jean Paul Sartre’in “Savaşı zenginler çıkarır, yoksullar ölür” sözü dünyada bir kuraldır ve asla değişmez.

Benim ülkemde ise bu sözün önemi yoktur. “Cenab-ı Hak şehit olma şansını daha çok fakirlere nasip eder “ sözü geçerlidir yüreklerde.

Varsın zenginler rahatlarını bozmayıp kaymak yemeye devam etsinler, varsın bu ülke için şehit olanların evleri yıkık, eski ve harap olsun hiç önemi yok.

Aslolan şu fani dünyada Allah’ın rızasını kazanıp cennete girmek ve ebedi huzura kavuşarak peygamber efendimize komşu olabilmektir.

Her şerde bir hayır vardır düşüncesiyle 15 Temmuz 2016 hepimize tarihi bir ders olsun.

Çocuklarımızın bir daha şer odakların eline asla geçmeyeceği ile ilgili bir milat olsun.

İslam dininin saptırılıp yok edilemeyeceğine dair kocaman bir kapak mühür olsun inşallah

Bu vesile ile islamın son kalesi vatanımız uğruna canlarını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kahraman gazilerimizin Allah yardımcıları olsun

Cenab-ı Hak bu ülkeye üçüncü bir Kurtuluş Savaşı daha yaşatmasın

Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Selçuk Karaman Arşivi
SON YAZILAR