Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Sehic'in hediyesi!

Sehic'in hediyesi!

Konyaspor ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor'a kalecisinin hediye ettiği golle 1-0 mağlup oldu. Sivas Giresunspor'un da evinde mağlup olmasıyla ligde kalmayı garantiledi.

Sivas deplasmanında önceki maçlardaki 11'i ile başlamayı tercih ederek Mame'yi yedek Mahir'i yine ileride başlattı Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic..

Daha ilk dakikada ilk tehlikeli atağı yapan Konyaspor bu dakikada Mahir ile mutlak bir golden oldu, müsait durumda sağdan harika pasla kaleci ile karşı karşıya kalan bu oyuncu topu zoru başararak auta attı. 6. dakikada bir kez daha gol pozisyonu bulan Mahir'in sert şutunu kaleci ayakları ile çelerek bir golü daha önledi..

Özellikle ilk düdükten itibaren müthiş bir pas yüzdesi ile rakibine büyük baskı kurdu Konyaspor..

Topa ve oyuna hakim olan Konyaspor'du ama 17. dakikada gol beklenen o Konyaspor adeta kendi kalesine gol atarak mağlup duruma düşen taraf oluyordu Sehic'in inanılmaz akılalmaz hatası sonrası..

Yani bir kaleci geri pastan gelen rahat topta durumu zora sokmayı başararak ve hatta topu rakibine çarptırarak öyle bir golü nasıl yer gerçekten anlamak imkansızdı doğrusu..!

Golden sonra oldukça rahatlayan Sivasspor oyunda da dengeyi sağlarken Konyaspor ise arzu ettiği tehlikeli pozisyonları üretmekten uzak kalıyordu.

Müsabakanın 2. yarısına kanatta beklenmedik şekilde kötü oynayan Marlos'u ve Mahir'i kenara alan Stanojevic Muriç ve Mame Diouf'u saha sürdü. Bu değişiklik sonrası Michalak sol Muric de sağ kanatta görev almaya başladı ancak verimli olamadılar..

Tıpkı ilk dakikada olduğu gibi bu kez Diouf 2. yarının başında ceza sahası içinde kendi çabasıyla kaptığı topu kalecinin altından filelere gönderecekti ki zayıf topu çizgiden çıkarttı defans..

Bouchalakis de yerini Bruno Paz'a bıraktığı dakikalarda topa daha çok hakim olsa da ceza sahasına girmekte zorlanan Konyaspor izledik..

65'de Diouf'un ağlara gönderdiği topta ofsayt bayrağı kalktı. 72'de de bir diğer verimsiz isim Michalak yerini Mehmet Ali'ye bıraktı..

Oyunda hakimiyeti kuran Konyaspor beraberlik golünü üretecek pozisyonlar bulamadı dakikalar bir bir erirken..

90 dakikanın sonucunda Sivas deplasmanında kalecisinin hediye ettiği golle 1-0 mağlup oldu Konyaspor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR