Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

1 puanı kurtardık!

1 puanı kurtardık!

Evinde Kayserispor'u ağırlayan ve 2 kez geriye düşen Konyaspor, yaptıkları hatalarla tepki çeken isimler Soner ve Uğurcan'ın golleri ile 1 puanı kurtardı.

Soner kaleye giren topa dokununca ofsayt yüzünden takımının golüne engel olurken 2. yarının santrası yapıldığı anda üstelik orta sahada topu kaptıran Uğurcan da gol yenilmesine neden oldular..

İnanılmaz derecede durgun başlayan, orta sahaların her iki takım adına da doğru dürüst işlemediği mücadelede İspanyol oyuncu Alehandro Pozuelo ile ilk tehlikeli atağını 17'de gerçekleştiren Konyaspor bu dakikada üst direğe takıldı..

27'de sürekli eleştirdiğimiz Bouchalakis'in gol olacak olan şutuna dokunan Soner büyük tepki çekti, ofsaytta olduğu için gol iptal edildi. Dokunmasa gol.. Hakem karşında duruyor baksan göreceksin anlayacaksın ofsaytta olduğunu, neden bakmazsın..!

İlk yarının özellikle ilk 20 dakikası sanki antrenman yaparcasına mücadele eden takımların bu ilginç görüntüleri sonrası Konyaspor'un özellikle sol kanattan biraz kıpırdadığı dakikalar gelse de ilk yarı gol sesi çıkmadı.

Orta sahada etkin bir üstünlük kurulamaması, sağ kanadın hiç çalışmaması ilk yarıda dikkat çekenler arasındaydı.

2. yarıya da herhangi bir değişiklik yapmadan aynı kadro ile başlamayı tercih etti Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ve santra yapılır yapılmaz kaptırılan topta gelen gol, galesizce oynayan orta sahanın ve malesef doğru dürüst çalışmayan sistemin ikramıydı adeta..!

Kornerden gelen topa çok güzel kafa vuruşu yapan Uğurcan 2 dakika sonra skorda tekrar dengeyi sağlayan golü attı hatasını telafi etti neyse ki de taraftarların yüreğine su serpti..

Ne varki 52'de Cardozo Kayserispor'u deplasmanda 2-1 öne geçiren golü atınca yine bir şok dalgası yaşanıyordu.

Yine yenilen golden 2 dakika sonra bu kez Soner gelişine vurduğu topu ağlara gönderdi skor 2-2'ye geldi.

Ardı ardına gelen bu goller mücadelede orta sahaların ne denli hızlı geçildiğinin de göstergesiydi bir başka açıdan bakarsak..

Goller sonrası değişikliklere giden Stanojevic, Mahir ve Ahmet Oğuz'u kenara aldı Michalak ve Cebrail'i, daha sonra da Bouchalakis ve Moreno'yu çıkarıp Bruno Paz ve Mehmet Ali'yi oyuna dahil etti..

Yenilen gollere hemen reaksiyon gösterilse de oyuncu değişiklikleri sonrası pozisyon bulmakta güçlük çeken ceza sahasına giremeyen bir Konyaspor vardı ve doğrusu yeni girenlerin hiç katkı verememesi düşündürücü oluyordu.

Son dakikalarda da Pozuelo çıktı Oğulcan girdi 6 dakika uzayan maçta 2 kez geriye düşüp beraberliği yalakayan Konyaspor arkasını getiremeyince sahasında 1 puanla yetinmek zorunda kaldı..

Son 2 maçını kazanan Konyaspor'un bu maçtaki oyunu çok şaşırtıcı oldu..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR