Ali Çelik

Ali Çelik

60 Milyonluk Serveti Çalışarak Kazandım

60 Milyonluk Serveti Çalışarak Kazandım

Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain kalkışmasında sivil yönetici olduğu için yakalanan Hakan Çiçek 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sorulan kısa sürede 60 milyonluk serveti nasıl kazandınız sorusuna FEM Dershanesinin kantinini işlettiğini kantinci olduğunu ve bu serveti de çalışarak kazandığını söylemiş.

Yahu arkadaş el insaf ya, çalışarak nasıl kazandın bu parayı? Kendimi bildim bileli çalışıyorum bu kadar parayı hayalde bile göremem.

60 milyonu çalışarak kazandım diyen Fetö’cü ALLAH BELANI VE BELANIZI VERSİN. Milletten çaldığınız himmet diye topladığınız paraların içinde boğulun. Sorunun birine iş yaptım kazandım diyor diğerine kantinciyim ben nereden bileyim diyor. Arkadaş tanıdığım kantincilerin içinde 6 milyon serveti olan yok sen 60 milyondan bahsediyorsun. Ayrıca bu arkadaş CIA merkezi olan Virginia’dan ev kiralamış. Kantinciye bakar mısın Amerika’da evi var. Avukat soruyor CIA merkezinin burada olduğunu biliyor muydun? Cevabı duymuştum oluyor.

Daha nice komik açıklamalar var. Bana kalsa dinlemek bile suç bunları, konuşmazlar tabi biliyorlar ki sonunda idam yok. Abilerin de güvendikleri abileri var demek ki. Hepsi tek tek inkar ediyor 15 Temmuz gecesini.

O yapmadı, bu yapmadı, kim yaptı abi. Kim o tankları dışarı çıkarttı. O gece uçan savaş uçakları ve helikopterler kimler tarafından yönetildi. O kadar insan niye öldü, neden yaşandı bu kadar acı. Allah’ını seven biri açıklasın.

Bence bunların ifadelerinin bir önemi yok lakin kafamı karıştıran asıl soru

O gece yapılanlara ses çıkarmayan Birleşmiş Miletler, Fransız vatandaşı ile evli diye Yurdumda tutuklu bulunan Emniyet Amiri Kürşat Çevik’i serbest bırakın diye bize bas basa bağırıyormuş. Kimse için böyle bir istek de bulunmayan BM neden bu adama yöneldi ve direk isim vererek onu istedi. Çok manidar değil mi?

Peki, kim bu adam?

17-25 Aralık’ta o dönemde Başbakan olan Erdoğan’a yönelik kurulan kumpas da görev almış, Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilmiş, Fransız istihbaratı ile çalıştığı öne sürülen, Emniyetin parasıyla aşağı yukarı tüm dünyayı dolaşan biri. Üzerinde durulması gereken çok soru var. Rabbim yöneticilerimize güç kuvvet versin. Adaletten ayırmasın.

O karanlık geceden kurtuluşumuzun ilk yılında hala bilinmeyenler ortaya çıkmayanlar var. Bu milletin dur dediği darbenin, iç yüzünü öğrenmek de bu milletin hakkıdır bence.

Bir daha yaşanmaması dileklerimle selametle kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Çelik Arşivi
SON YAZILAR